Ama seks değil burda bence başka bişiler dönüyor olmalıSeks için kendini şu duruma sokan adam gitsin kafasına sıksın.
Ne gibiAma seks değil burda bence başka bişiler dönüyor olmalı
Kafada başka işler vardır seks böyle değil Eru :)) hiç görmesekNe gibi
Yok yine anlamadım ne gibi işler olabilir? Bir kadına " senin kölenim her şeyi yaparım " diyen adamın ne amacı olabilirKafada başka işler vardır seks böyle değil Eru :)) hiç görmesek
Nasıl söylesem abicim :)) açıklayamam @Biggie açıklasınYok yine anlamadım ne gibi işler olabilir? Bir kadına " senin kölenim her şeyi yaparım " diyen adamın ne amacı olabilir![]()
Nasıl söylesem abicim :)) açıklayamam @Biggie açıklasın
Utanırım ben :) topu @Biggie ye atıyorum. Ben aşk adamıyımSöyle yav merak ettim
Abi seksten başka ne olabilir utanılacak aklım almıyorUtanırım ben :) topu @Biggie ye atıyorum. Ben aşk adamıyım
Yok benlik değil, daha yazarken iğreniyorumAbi seksten başka ne olabilir utanılacak aklım almıyor
Tamam zorlamıyorumYok benlik değil, daha yazarken iğreniyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.