Keşke görmeseydik bu yönünüzü
Meğer ne içten pazarlıklar varmış
biri çok tabaklarla herkesle çıkar. Öbürü süründürür.

Beni hiç tanımamışsın şaşırdımMerhametli adam fakir olursa en baba arkadas olursunuz nunu canini yerim 😂
bu cümleler flood yapmana değer miydi HEĞĞĞVasfiye teyze gelsin teselli etsin bizi![]()
Güvenmiyorum kimseye artık akrep gibibu cümleler flood yapmana değer miydi HEĞĞĞ
İnşallah evini karınca falan basar heryeri kemirir toz yaparlar sayın başak kaygılı
güvenmemeli flod yapmamalı herkes gibi olmamalıGüvenmiyorum kimseye artık akrep gibi![]()
Beni hiç tanımamışsın şaşırdım
1 yıl askerliğini bekledim eşimin 5 kuruşumuz yoktu naptıysak beraber çalışıp yaptık
Para kazanılır para için evlendiğin adam seni aldattığında adama hesap soramazsın adamlığı önceliğin değil..
Demek senin farkındalığındaki önceliklerde çok basit..
aslinda kadin babasi gibi es arar
çok uzun olmuş son mesaj okumaya üşenidim
bence Tüm kadınlar evde kalsın
FOS eş arar o zamanya babasi FOS ise, iste tehlikeli durumlar.
ya babasi FOS ise, iste tehlikeli durumlar.
FOS eş arar o zaman
Katılıyorum sanaHerkes kendi gibisini bulur abi, rabbim herkese kalbinin ekmegini yedirsin diyelim biz
Herkes kendi gibisini bulur abi, rabbim herkese kalbinin ekmegini yedirsin diyelim biz
En baba arkadaş olursunuz nunu yazdığın zaman o iş öyle olmuyor.La alan almis satan satmis bizi haksk
Bir de beni tanimamissin diyor 😂
Genel olarak kadinlarin ic gudusel olarak tercihlerinden bahsediyoruz kuzum.
Elbette merhametli olsun ister her insan, ancak kadina " guvenlik, aidiyet, surdurulebilirlik, saglikli cocuk" gibi genetik sartlara cevap vermesi gerekiyor er kişinin.
Hala anlamazsan diye su sekil konuya level atlatalim, aslinda kadin babasi gibi es arar 😂 bu olurken yanina yukarida ki nitelikleri bilincdisi olarak arar.
Esin ile babanin benzer ozellikleri var mi mesela ?
https://www.izmirpsikolojikdanismanlik.com/blog/8/bilincdisi-es-secimi
Gibi gibi o kadar cok parametre var ki es seciminde , merhameti, parasi , durusu vs secilen her hangi bir ozellik bilincaltinin disa vurumu olarak birey tarafindan etkileyici bulunabiliyor.
İdeal eş mevzusu o kadar öznel ki yazida bunu gorebilirsin, genel olarak ancak biyolojik gereksinimleri konuşabiliyorum bu yuzden.
Sana es secimine vs bir atifta bulunmadım. Genel konusuyorum kuzum
En baba arkadaş olursunuz nunu yazdığın zaman o iş öyle olmuyor.
Sonra anlamazsın diyerek suçlamakla hiç hiç olmuyor.Tamamını okumaya değer bulmadım.
Sana açıklama yaptığım için harcadığım vakte üzüldüm.
Kolay gelsin.
Cevap yazmana gerek yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.