Hagi futbolcu değil miydi yaAnnesi de bilmiyor ki Hagi adamın doğru olduğunu 🚬
Sağlık kalıcı değil ki bir anda kaybedilebilir ama merhametli bir insan sizinle birlikte kalır.onun farkındayım, tekil olarak bir şey ifade etmez.
Bütün iyiler yalnız ölüyor, bu açıdan aslında, dostoyevski anmadan devam etmem gerekirse , öncelik "güçlü ve sağlıklı" , bilinçaltı buna onay verdiyse sonradan merhametli ya da diğer kavramlara bakıyorsunuz. Genetik yanim.
Burçla ilgili bir şey yamamışsın, şaşırttın.Sağlık kalıcı değil ki bir anda kaybedilebilir ama merhametli bir insan sizinle birlikte kalır.
Merhamet her ama her zaman önceliğim olmuşur.
11 bin küsür yorumun hepsinin burçla ilgili olduğunu düşünmen komik olur sende o pratik zekan ile espri yaptın diye düşünmüyorum değilBurçla ilgili bir şey yamamışsın, şaşırttın.
Hagi futbolcu değil miydi ya
Bi de büyükle yazınca dedim bu tam bi Hagi hayranı... 😝Hangi olacakti o Hagi degil aölsk : )
Seni zeki kadın.11 bin küsür yorumun hepsinin burçla ilgili olduğunu düşünmen komik olur sende o pratik zekan ile espri yaptın diye düşünmüyorum değil![]()
yoğurdu üflemeyi bırak. hala sıcak sütü içmeye zorluyorsunuz..Agzimiz sütten yandi halen mi yogurdu üfleyerek yemegi beceremedik : )
yoğurdu üflemeyi bırak. hala sıcak sütü içmeye zorluyorsunuz..
he tabi.. anlıyorum :) duyguları olduğunu inkar eden klasik kadın.. henüz seni süründürebilecek şerefsize denk gelmemişsin demek :)yok ben artik süründürüyorum . istemiorum süt felan icmek te: )
he tabi.. anlıyorum :) duyguları olduğunu inkar eden klasik kadın.. henüz seni süründürebilecek şerefsize denk gelmemişsin demek :)
Amen.. isa sizi korusun..Allaha yakin benden uzak : )
Bu da bir yol.kıstasım yok istemiyorum da
fotoğrafda anneannem de yapar lskdfjsldkfsldfk![]()
Gecti artik BadBoylar : ) Artik süründürüyorum : )
Sağlık kalıcı değil ki bir anda kaybedilebilir ama merhametli bir insan sizinle birlikte kalır.
Merhamet her ama her zaman önceliğim olmuşur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.