klitoris'in mitolojik bir tanrı olmaması

Bence kadın, Tanrı’nın yeryüzündeki gölgesidir… Bir kısım kabiliyetlerini dolaylı yoldan kadına bahşetmiş koca Yaradan az mı? Yaratma, idare etme, haberdar olma vs.
Denk alın ayağınızı…

Yoldan geçen 100 kişiye klitorisin ne olduğunu sormak gibi bi sosyal deney yapabilirsiniz.
Yine de sosyal medya ve yapay zeka açısından insanların bilgilenmesini görmek güzel. Buna en çok kadınlar sevinmeli.
Kadinda orgazmın yapı taşı hatta bana göre tek geçer akçesi. Anatomik olarak vajinal ve klitoral orgazm ayrımını kabul etmeyenlerdenim. Vajinal orgazm dediğimiz olgu da klitoral kökenlidir; Klitorisin çok büyük bir kısmı içeri gömülüdür ve vajinayı-rahmi kuşatmıştır. G noktası dediğiniz nokta türleri klitoral sinir dallarının vajinaya en yoğun baskı yaptığı bölgelerdir. Her kadının vajinal yolla bir matematik kuralı gibi orgazm olamaması da bunun kanıtı gibidir; çünkü temel nokta vajina değildir. Vajinal ilişkide klitoral hassas bölgeleri keşfedip ona göre bi ahenk geliştirmeniz gerekir. Bu her kadında da aynı değildir.
Anatomik olarak herkesin klitorisi vardı bi zamanlar....senin benim onun yani emriyonik dönemde. Sadece erkek olanların gelişimi devam ettikçe penis olarak evrildi. Kadinlarda klitoris olarak kaldi. Testis torbası da vulvadır. Tamamen aynı doku,aynı anatomik köken. Cinseyet değiştirme ameliyatında da glans penis (penis başı) klitorise, testis torbası da vulvaya çevrilir. Mantıklı olan da budur zaten. Penis gibi erektil bi yapı. Normalde pek gözle seçilmez fakat ilişki anında kanla dolar ve dışarıya doğru çıkıntı yapar,kabarır. Vulva da aynı şekilde. Bu hazzın başladığına dair de önemli bi isarettir. Günümüzde 'Kadın sünneti' adı altında bazı ülkelerde kadınların klitorisi kısmen ya da tamamen kesilip alınmaktadır. Gelişen komplikasyonlardan hayatlarını kaybedebilmektedirler.
Peki bunları öğrendikten sonra artık dağdaki çobanla benim seksim bir olmaz değil mi?

Nyctophilia

Gümüş Üye
Peki bunları öğrendikten sonra artık dağdaki çobanla benim seksim bir olmaz değil mi?

Teorik bilgi ile pratik sinerjik gitmeyebiliyor her zaman.
Çok iyi seks bilgisi eşit değildir çok iyi seks becerisi.
Ereksiyon problemleri, psikolojik durum, boşalma sorunları varsa teorik bilgi bir yere kadar anlamlı. Misal çok iyi bilebilirsin ama o kadar şiddetli bi hijyen obsesyonun vardır ki çıplak partnerin karşısında ereksiyon bile olamazsın gibi... Aynı durum kadinlar için de geçerli. Vajinal ya da psikolojik problemler vs.
Cesaret ile harmanlanan ten uyumu teorik bilgiden daha önemli bana göre. Ten keşfi ile teorik bilginin kitabını baştan yazabilirsiniz.

Teorik bilgi ile pratik sinerjik gitmeyebiliyor her zaman.
Çok iyi seks bilgisi eşit değildir çok iyi seks becerisi.
Ereksiyon problemleri, psikolojik durum, boşalma sorunları varsa teorik bilgi bir yere kadar anlamlı. Misal çok iyi bilebilirsin ama o kadar şiddetli bi hijyen obsesyonun vardır ki çıplak partnerin karşısında ereksiyon bile olamazsın gibi... Aynı durum kadinlar için de geçerli. Vajinal ya da psikolojik problemler vs.
Cesaret ile harmanlanan ten uyumu teorik bilgiden daha önemli bana göre. Ten keşfi ile teorik bilginin kitabını baştan yazabilirsiniz.
Eyvallah sağol

need

Bronz Üye
file_00000000f648720aa0a8525993486ec3.png

Üst Alt