klitoris'in mitolojik bir tanrı olmaması

Garga

Altın Üye
Günümüzde de o bir tanrı

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Mitolojik tanrı değil ama hakkında anlatılan efsanelerin sayısı, birçok tanrıdan fazladır. Kimisi arar bulamaz, kimisi bulur anlamaz.
: )

Söyleyeceklerim bu kadar .

Psinoza

Gümüş Üye
@forumtutkunu görselde klitorisi çağrıştıran tek bir imge olmaz mı?

erosun yayı var
themis'in terazisi
zebaniler
medusa
tavus kuşu(zerdüşti inançta başmelek)
hekate'nin ya da prometenin meşalesi... vay anam vay.

Garga

Altın Üye
Bence cristiano ronaldo da top tanrısı gibi bişi kritis kristiano çağrışımı

Neşe Palamudu

Platin Üye

1000008619.jpg

Birine benzettim ama animsayamadim

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Konu "Klitorisin bir tanrica olmamasi" diye acildi. Biz tanricanin portresini ciziyoruz. : )

Madem cizilmeye basladi o zaman benden gelsin bi tane surada dursun Sallasmasyon Resim : )

Bildschirmfoto 2026-07-13 um 21.08.45.png

Sanatsal bakis acisi .
Velythra — karanlık ve bedensel hazzın tanrıcasi .

Xasthur

Yönetici
Klitorisin varligi bir tanrinin olabilme ihtimalinden daha net ve gozlemlenebilir bir sey.

Frenk

Elmas Üye
Mitolojik tanrı değil ama hakkında anlatılan efsanelerin sayısı, birçok tanrıdan fazladır. Kimisi arar bulamaz, kimisi bulur anlamaz.
: )

Söyleyeceklerim bu kadar .
Bulunamayan aranan G. tanrısı değil miydi ?

onun varlığını ve yerini inkar eden çarpılır

Süreyya

Süper Mod
Çok yeteniklisiniz arkadaslar.

Garga

Altın Üye
Bende çizdirdim bakalım nasıl çizmiş ne çağırıştırıyor görelim - Ha yok cinsel minsel dedi bende dinsel olduğum için uğraşmadım.. En iyisi mi ben yatayım.. Tatlı rüyalar acı dünyanın tatlı insanları

Kürt Kedisi

Gümüş Üye
Tapınağın girişinde "kadınlar giremez!" Yazardı muhtemelen 😁

Nyctophilia

Gümüş Üye
Yoldan geçen 100 kişiye klitorisin ne olduğunu sormak gibi bi sosyal deney yapabilirsiniz.
Yine de sosyal medya ve yapay zeka açısından insanların bilgilenmesini görmek güzel. Buna en çok kadınlar sevinmeli.
Kadinda orgazmın yapı taşı hatta bana göre tek geçer akçesi. Anatomik olarak vajinal ve klitoral orgazm ayrımını kabul etmeyenlerdenim. Vajinal orgazm dediğimiz olgu da klitoral kökenlidir; Klitorisin çok büyük bir kısmı içeri gömülüdür ve vajinayı-rahmi kuşatmıştır. G noktası dediğiniz nokta türleri klitoral sinir dallarının vajinaya en yoğun baskı yaptığı bölgelerdir. Her kadının vajinal yolla bir matematik kuralı gibi orgazm olamaması da bunun kanıtı gibidir; çünkü temel nokta vajina değildir. Vajinal ilişkide klitoral hassas bölgeleri keşfedip ona göre bi ahenk geliştirmeniz gerekir. Bu her kadında da aynı değildir.
Anatomik olarak herkesin klitorisi vardı bi zamanlar....senin benim onun yani emriyonik dönemde. Sadece erkek olanların gelişimi devam ettikçe penis olarak evrildi. Kadinlarda klitoris olarak kaldi. Testis torbası da vulvadır. Tamamen aynı doku,aynı anatomik köken. Cinseyet değiştirme ameliyatında da glans penis (penis başı) klitorise, testis torbası da vulvaya çevrilir. Mantıklı olan da budur zaten. Penis gibi erektil bi yapı. Normalde pek gözle seçilmez fakat ilişki anında kanla dolar ve dışarıya doğru çıkıntı yapar,kabarır. Vulva da aynı şekilde. Bu hazzın başladığına dair de önemli bi isarettir. Günümüzde 'Kadın sünneti' adı altında bazı ülkelerde kadınların klitorisi kısmen ya da tamamen kesilip alınmaktadır. Gelişen komplikasyonlardan hayatlarını kaybedebilmektedirler.

Üst Alt