tahminine vurayım senin .s.s kadınları tam çözdüm dersin sonra yine el elde baş başta kalırsınntahmin edilebilir birşeydi. easy... bulunmama gerek yok ortamda![]()

tahminine vurayım senin .s.s kadınları tam çözdüm dersin sonra yine el elde baş başta kalırsınntahmin edilebilir birşeydi. easy... bulunmama gerek yok ortamda![]()
iyi ki öyle kalmışım kanks. kalan 2 tel saçımı zor kurtardım valla. bekarlık sultanlıkmıştahminine vurayım senin .s.s kadınları tam çözdüm dersin sonra yine el elde baş başta kalırsınn![]()
ay bu yaşandıHalay cekip evde kedi varsa kediyide halaya dahil ederler.
3 ayak öğreteyim bende eksik kalmasınṢemamme öğretmişti kürt arkadasim, ondan önce de horon öğretmiştik karadeniz düğününe hazirlik 🤣🤣🤣 @nunu Bi dahakine senide cagiririmm
benden de bi apaçi dansı çalışır xhdbebrhdsbb3 ayak öğreteyim bende eksik kalmasın![]()
Hint müziklerinde saçma sapan dans etmek çok sarıyor.benden de bi apaçi dansı çalışır xhdbebrhdsbb
Hint müziklerinde saçma sapan dans etmek çok sarıyor.
bkz
View: https://www.youtube.com/watch?v=eZ2PtEx9-ls&ab_channel=DalerMehndi
ben sıkılınca açıp dinliyorum biz kalktık kediyi fırlattım tuttum falanaçtım ve sonuna kadar dinledim xnsbehrhr @nunu bana bir çift kulak borçlusun fbsheushs
patlamalık şarkılar dosyasını açmanın vakti geldi nzhshdh ismaill abiiii bi cd yapppp cjsjdhdbdben sıkılınca açıp dinliyorum biz kalktık kediyi fırlattım tuttum falanbir kedi kolumda oynadım ohoo remixi vardı ama sanırım bunun ya bu yavas geldi
![]()
![]()
![]()
![]()
kimseyle bir saatten fazla konuşamıyorum
yaşlandım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.