Neden olmasın
tüm istediğim mutlu olmanneden elimizin hamuruyla çapkınlık işlerine bulaşmayalım mı
ben hayatımın günde 565374678 kişiye aşık olduğum bölümüne geri dönmek istiyorumm yaa nası beceriyormuşum .s.s
@alcatraz ah etti .s.s
bunu ben de çok istiyorum kanksss................tüm istediğim mutlu olman
Kadınlar erkeklerin hayâl gücüne erişebilir mi? Kestiremedim.Erkekler yapabiliyorsa kızlar da yapar
Niye kiKadınlar erkeklerin hayâl gücüne erişebilir mi? Kestiremedim.
Bir erkek çocuğu düşünün, akşam vakti pipisini çıkarıp çişiyle adının baş harfini yazabiliyor 😉 😎 En basiti bak bu. Masumane örnek verdim. Bir çok örnek var 😊Niye ki
Öyle seyler mi yapıyorsunuz yaBir erkek çocuğu düşünün, akşam vakti pipisini çıkarıp çişiyle adının baş harfini yazabiliyor 😉 😎 En basiti bak bu. Masumane örnek verdim. Bir çok örnek var 😊
Sizin hayal ettikleriniz, bizim gidip geldiklerimiz😋😉Öyle seyler mi yapıyorsunuz ya
😦
Siz yakalanırsınızyapmaz mı ?
Şeytan kardiş bunna şeytan
yapıyolla yapıyolla sonra yapar mı diye sorular
Erkeklerin çapkınlığı ne ki kadınlarınkinin yanında![]()
Yok be Yay hatunlarına Erkekler hemen aşık oluyor iki ilgil gördü diye yay hatununun erkekler pek umurunda olmaz diye düşünüyorumYay çaplıkla şöhret yapmış Frenk
ben şahsen hayatımda birisi varsa ondan gizlemeyi sevmem yaparsam gider söylerim nolacaksa olsunSiz yakalanırsınız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.