Kızını Odaya Kilitleyip Karısını ve Baldızını Öldürdü

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ferhat Boduroğlu isimli şahıs, kızını bir odaya kitledikten sonra tartıştığı baldızı Fatma Zehra Koyun'u yaşadığı dubleks evin üst katında defalarca bıçakladı. Daha sonra alt katta bulunan mutfaktaki eşi Vildan Boduroğlu'nu da bıçaklayarak öldürdü.

once-baldizini-sonra-karisini-bicaklayarak-15286002_8970_osd.jpg

ÇOCUĞU DA ALIP ARKAŞIYLA BULUŞMAYA GİTTİ

Çocuğunu da alıp evden ayrılan cani koca arkadaşıyla buluşmaya gitti. Olayı duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri 2 kardeşin de olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise Boduroğlu'nu yakalamak için çalışma başlattı. İki kız kardeşin cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kızıyla fotoğraf çekildikten sonra, çocuğunu kuaföre emanet eden cani koca, daha sonra arkadaşıyla buluştu. Bu sırada cesetlerin fotoğrafını paylaşıp kendisine zarar veren Boduroğlu'nun ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldi

Katil zanlısının kan kaybettiğini gören polis ekipleri, sağlık ekiplerini çağırdı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ferhat Boduroğlu, tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Eskiden nedenini merak ederdim ama artık etmiyorum. Öyle bir girdap 🚬

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ve geride kalan minnacık bir çocuk.
Travmalar içinde kalmış, hayatı boyunca bu yükle yaşayacak. :(((

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Yediğimiz içtiğimiz şeylerde ne var ya, insanların normal halinin bu olduğunu düşünmeyi reddediyorum..

Challenge

Bronz Üye
Yüce gönüllü @Chen yine harika bir haberle güne başlatıyor bizi. Sevmemek eldemi

Üst Alt