Kız arkadaşımla sorun yaşıyorum yakınlaşırken
Abi yok ya benlik değil zaten sorun tam daBiz seni ilişkiden soğuturuz :)
Tam destek alacak insanları bulmuşsun :)
Abi sevgilim benimle aynı yaşta ilk deneyimi de değil ama benimle yaparken zorlanıyorkız arkadaşın mı istemiyor, sen mi beceremiyorsun anlamadım ama sevgilinin yaşı genç ise ve ilk kez yaşanacaksa bence çok ısrarcı davranma…çünki özel olmasını ve bu deneyimin bir travma yaratmasını istemiyor olabilir. genelde ilk sevişmeler kadınlar nezdinde kötü bir deneyim yaşatıyor, kız arkadaşın ruhen ve fiziksel olarak hazır hissettiğinde o kaslı kollarına, kıllı döşüne bırakacaktır belki de kendini… adem ve havva’dan beridir eylenir, tabi iyi ki seks eylemişler ve bu güzel sohbetlere bizi hazırlamışlar…
Tam diyordum psikom Haydar hocanın veliahtiymis dkız arkadaşın mı istemiyor, sen mi beceremiyorsun anlamadım ama sevgilinin yaşı genç ise ve ilk kez yaşanacaksa bence çok ısrarcı davranma…çünki özel olmasını ve bu deneyimin bir travma yaratmasını istemiyor olabilir. genelde ilk sevişmeler kadınlar nezdinde kötü bir deneyim yaşatıyor, kız arkadaşın ruhen ve fiziksel olarak hazır hissettiğinde o kaslı kollarına, kıllı döşüne bırakacaktır belki de kendini… adem ve havva’dan beridir eylenir, tabi iyi ki seks eylemişler ve bu güzel sohbetlere bizi hazırlamışlar…
O ayar bir tavsiyeye ihtiyacım var ciddenKeşke Güzin abla yada Haydar dümen abim sağ olaydı da foruma üye olsalardı..d
anladım canım, kuşku yok ki sevişmekte aşka dairdir. her ikinızde gençsiniz, bence birbirinizi sevmenin tadını çıkarmaya bakın, aranızda ki cinsel gerilim ilişkinizi daha diri bile tutabilir.Abi sevgilim benimle aynı yaşta ilk deneyimi de değil ama benimle yaparken zorlanıyor
Abi yok ya deniyoruz ikimiz de istiyoruz ama zorlanıyor kız benim de istek fazla bayağı. Sevince kızı acayip istiyorsunanladım canım, kuşku yok ki sevişmekte aşka dairdir. her ikinızde gençsiniz, bence birbirinizi sevmenin tadını çıkarmaya bakın, aranızda ki cinsel gerilim ilişkinizi daha diri bile tutabilir.
bu meseleyi çok kafana takma, daha bol bol sevişeceğin günlerin olacak… vakti beklemek lazım
bundan ötesi bende yok o zaman, 30 senedir el değmemiş bir bakirim ben…Abi yok ya deniyoruz ikimiz de istiyoruz ama zorlanıyor kız benim de istek fazla bayağı. Sevince kızı acayip istiyorsun
Abi deneyimli kim vardır ki danışabileceğimbundan ötesi bende yok o zaman, 30 senedir el değmemiş bir bakirim ben…
daha deneyimli arkadaşlar yol gösterebilir sana…
@Run var kardeşim, haşere sevişgeni mübarek…Abi deneyimli kim vardır ki danışabileceğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.