Soru Kitaplarla Aranız Nasıl?

Tevfik

Bronz Üye
Merhaba değerli ForumSal ailesi,

Kitaplarla aranız nasıl? Düzenli olarak okuyor musunuz? Ya da hiç okumak bana göre değil mi diyorsunuz? Geçmiş zaman açmış olduğum minimal forum sitemi yeniden aktif hâle getirdim. Reklam veya link çıkışı yapılmasın diye direkt vermiyorum adresi.

Sizce nasıl duruyor? kitaplar nokta org :)

Tevfik

Bronz Üye
Bütün kitapların pdf var mı
Aslında pdf olayına çok girmek istemiyorum, telif hakkı oluyor yayın kuruluşları tarafından. Ben de herhangi bir yayın evine bağlı olmayan yazarların kitaplarını yayınlıyorum. Forum içerisinde reklam vb. kazanç elde edebileceğim hiçbir araç yok. O nedenle tamamen hobi amaçlı hizmet ediyorum :)

Neşe Palamudu

Altın Üye
Aslında pdf olayına çok girmek istemiyorum, telif hakkı oluyor yayın kuruluşları tarafından. Ben de herhangi bir yayın evine bağlı olmayan yazarların kitaplarını yayınlıyorum. Forum içerisinde reklam vb. kazanç elde edebileceğim hiçbir araç yok. O nedenle tamamen hobi amaçlı hizmet ediyorum :)
Çok vakit gerek miyor mu

Zeze

Gümüş Üye
kayda değer bir bir eser olmadıkça artık okumuyorum. sabah erken kalkan yazar oluyor kimsenin uyduruk heveslerine vakit ayırmama gibi bir huy edindim. o yüzden lüzumu üzeri harici okumuyorum.

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Harika duruyor.

Kindle aldi basini yürüyor.
Ama klasik, vintage sevenlere kitabin orjinal hâli bam baska tabii.

Üst Alt