Soru Kıskanılmamak Değersiz Hissettirir mi, Yoksa Özgürlük müdür?

Piraye

Altın Üye
Bazı insanlar partnerlerinin onları hiç kıskanmamasını "beni artık umursamıyor, sevgisi bitti" şeklinde yorumlarken; bazıları ise bunu karşılıklı güvenin ve bireysel özgürlüğün en üst noktası olarak görür. Sizce partnerin hiç kıskançlık belirtisi göstermemesi ilişkinin zayıfladığının mı, yoksa sağlıklı bir temele oturduğunun mu göstergesidir?

kıskançlık konusu toplumumuzda yanlış anlaşılıyor
saplantıyla takıntıyla karıştırılıyor. hastalık seviyesinde kıskançlıklar var.
çiftler arasında tabi ki bir tık kıskanma olur, normaldir. ama bu o kişinin kişisel özgürlüğüne el uzatacak kadar, boğacak kadar olmamalı diye düşünüyorum.

Piraye

Altın Üye
kıskançlık konusu toplumumuzda yanlış anlaşılıyor
saplantıyla takıntıyla karıştırılıyor. hastalık seviyesinde kıskançlıklar var.
çiftler arasında tabi ki bir tık kıskanma olur, normaldir. ama bu o kişinin kişisel özgürlüğüne el uzatacak kadar, boğacak kadar olmamalı diye düşünüyorum.
çok mantıklı yazanların ilişkilerini merak ediyorum, mesela partnerinizde aynı olgunlukta olsa ne müthiş geçinirsiniz

çok mantıklı yazanların ilişkilerini merak ediyorum, mesela partnerinizde aynı olgunlukta olsa ne müthiş geçinirsiniz
10 yıllık evliyim
5-6 sene eşim daha toydu mesela kıskançlığı bir marifet sanıyordu. Vara yoğa kıskanıyordu. Nerdesin, foto at, kimlesin, orda hiç kadın var mı, şirketteki kadınlar sana neden bey diye hitap etmiyor, neden o kadar samimisin, neden ona emoji attın… bunlar hep duyduğumuz şeyler. Tabi eskiden sevimliydi sempatikti. Bir gün döndüm ve dedim ki yav hayatım sanki kocan da bratt pit de kadınlar sıraya girmiş kapışmak için… o günden sonra aa doğru lan dedi. Saldı beni sağolsun. Şu an gayet iyiyiz. Yani gerçekçi olmak gerekirse belli bir süre sonra evlilik oturuyor. Sular duruluyor. Kadın bakıyor ki bu herifte tık yok, salıyor kendi haline.

Küboo

🎈
Board Admin
10 yıllık evliyim
5-6 sene eşim daha toydu mesela kıskançlığı bir marifet sanıyordu. Vara yoğa kıskanıyordu. Nerdesin, foto at, kimlesin, orda hiç kadın var mı, şirketteki kadınlar sana neden bey diye hitap etmiyor, neden o kadar samimisin, neden ona emoji attın… bunlar hep duyduğumuz şeyler. Tabi eskiden sevimliydi sempatikti. Bir gün döndüm ve dedim ki yav hayatım sanki kocan da bratt pit de kadınlar sıraya girmiş kapışmak için… o günden sonra aa doğru lan dedi. Saldı beni sağolsun. Şu an gayet iyiyiz. Yani gerçekçi olmak gerekirse belli bir süre sonra evlilik oturuyor. Sular duruluyor. Kadın bakıyor ki bu herifte tık yok, salıyor kendi haline.

Nasil yani, o slip donlu erkek icin sirada degiller mi? :( üzüldüm..

SatanistKesenKedi

Altın Üye
saplantılı hastalıklı davranışlardan hoşlanmam boğar beniufak kıskançlıklar tatlı okeeeey ama sürekli her adımımı gözetlemesi foto at nerdesin orda mısın hasssktrr git başka kurban bul kendine . Hasta insanların hasta düşünceleri , kendinizi suçlu hissettirir.

...
kapıyı gösterin yolu kendi bulsun

Süreyya

Süper Mod
10 yıllık evliyim
Amaaa sende seytan tüğü var.
Karini anliyorum.

Üst Alt