Kış mevsiminin insan üzerinde etkileri

Xasthur

Yönetici
Herşeyin beyaz bir örtü ile kaplanması ve kar`ın yavaş yavaş yağması harika bir görsel oluşturur. Severiz , özellikle yarın işe gitmeyeceğinin kafa rahatlığı ile yatarken pencereden gelen rüzgar sesinin bir çeşit meditasyon gibi olmasından da kaynaklıdır.

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Bok gibi geçen 5 ay , genelde afakanlar Ekim de basar, Şubat'ın ilk haftasina kadar gitmez. Depresyon, soğuk, izolasyon ..

S

Serçe

Bu sene kışı sevmedim ben ya gitsin geri gelmesin. Kar yok bişey yok ayaz ayaz ayaz

Raison Detre

Altın Üye
sana kışın naptırıyorlar olm evde lşsdkfsd bu kadar nefret etmişsin

Bro mutlaka başıma bir şey geliyor,mutlaka kanım akıyor yok böyle bir şey.

Geçen sene Ankamall da kavga ettim mesela ağız burun patladı, bu sene shaker yıkarken elimde patladı bileğin durumuna bak. Lanetliyim sanki kışın ama yazın her şey yolunda, hatta hassktir diyeceğim güzellikler olur.

oOFBNQ.jpg

S

Serçe

Muska falan yapmışlardır belki olamaz mı.?
Ya da adak adadı isen yerine getirmedi isen böyle şeyler gelir başına

S

Serçe

Yani göze batan ve yükselen birine çok yapıyorlar böyle şeyler

Raison Detre

Altın Üye
Yani göze batan ve yükselen birine çok yapıyorlar böyle şeyler

Vallahi bilmiyorum, diyet bu diyenler oldu, böyle meta şeylere pek inanmam (başıma geldiği halde) ama en mantıklı argümanı "diyet" başlığı altında bir adam sundu. Detayı fazla ama biraz ezoterik bir argüman.

S

Serçe

Valla hi bilmiyorum, diyet bu diyenler oldu, böyle meta şeylere pek inanmam (başıma geldiği halde) ama en mantıklı argümanı "diyet" başlığı altında bir adam sundu. Detayı fazla ama biraz ezoterik bir argüman.
Yani bana çok normal gelmedi daha geçen bir arkadaşım evde 1 ay boyunca sebepsiz bunalıma girdi eve girmeye korkuyordu. Hoca bulmuş ailesi adama yapılmayan büyü kalmamış adamın kimseye zararı yok kendi halinde birde. Sen biraz gözlemle bazı şeyleri durduk yere sıkıntı falan geliyor ise olmadık şeyler aklına geliyor ise vardır bişey seni bunaltan.

Raison Detre

Altın Üye
Yani bana çok normal gelmedi daha geçen bir arkadaşım evde 1 ay boyunca sebepsiz bunalıma girdi eve girmeye korkuyordu. Hoca bulmuş ailesi adama yapılmayan büyü kalmamış adamın kimseye zararı yok kendi halinde birde. Sen biraz gözlemle bazı şeyleri durduk yere sıkıntı falan geliyor ise olmadık şeyler aklına geliyor ise vardır bişey seni bunaltan.

Bakalım hayırlısı be serçe

Eunoia

Altın Üye
Depresyon ve soğuklar..
mümkünse kar yağmasın buranın ayazı yetiyor zaten.
geçen sene -17yi bile gördük :/

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bro mutlaka başıma bir şey geliyor,mutlaka kanım akıyor yok böyle bir şey.

Geçen sene Ankamall da kavga ettim mesela ağız burun patladı, bu sene shaker yıkarken elimde patladı bileğin durumuna bak. Lanetliyim sanki kışın ama yazın her şey yolunda, hatta hassktir diyeceğim güzellikler olur.

oOFBNQ.jpg
Nazar var nazar

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Nedense ben onu hep, PC masasının başında, yanıbaşında sigarası, sıcak oda da saatlerce oyuna dalıp giden sıkı bir gameboy olarak tasfir ediyorum. Yanılıyor da olabilirim.
Gözleri oyunda olabilir ama aklı jartiyerli rahibelerde günaha girerken bile temkinli davranıyor

Xasthur

Yönetici
Nedense ben onu hep, PC masasının başında, yanıbaşında sigarası, sıcak oda da saatlerce oyuna dalıp giden sıkı bir gameboy olarak tasfir ediyorum. Yanılıyor da olabilirim

Şimdi senin söylediklerine ek olarak şöyle bir şey söyliyim;
34 senedir tüm kötü anılarımı güneşli günler de yaşadım. Sıcak olunca soğuk bulmak zor ama soğukta sıcağı bulmak daha kolay sanırım. Buna ek olarak güneşin ufak miktar da olsa radyasyon yaydığını bilebiliriz , d vitamini de var ama o birazı az biraz kaçırdımı işler farklı. Buna ek olarak kışında mikrop kırdığı söylenir. Kış ayrıca evsizler için güneşten daha beter bir cehennem olabilir...

Ama kış mevsimi aslında burada içe dönük olmayı temsil ediyor. Soğuk sevmek bir yana görüntü olarakta güzel. Şimdi şu fotoğrafı beğenmemek gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Öyleyse nedendir mesela hacı lksadas
Düşünsene bulunduğun dünya bembeyaz , tabi bu fotoğraf her insanın yaşadığı kışı temsil etmiyor ama yağdığında buna yaklaşabilen illerimiz ve şehirlerimizde mevcut

56488445_403.jpg

Raison Detre

Altın Üye
Şimdi senin söylediklerine ek olarak şöyle bir şey söyliyim;
34 senedir tüm kötü anılarımı güneşli günler de yaşadım. Sıcak olunca soğuk bulmak zor ama soğukta sıcağı bulmak daha kolay sanırım. Buna ek olarak güneşin ufak miktar da olsa radyasyon yaydığını bilebiliriz , d vitamini de var ama o birazı az biraz kaçırdımı işler farklı. Buna ek olarak kışında mikrop kırdığı söylenir. Kış ayrıca evsizler için güneşten daha beter bir cehennem olabilir...

Ama kış mevsimi aslında burada içe dönük olmayı temsil ediyor. Soğuk sevmek bir yana görüntü olarakta güzel. Şimdi şu fotoğrafı beğenmemek gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Öyleyse nedendir mesela hacı lksadas
Düşünsene bulunduğun dünya bembeyaz , tabi bu fotoğraf her insanın yaşadığı kışı temsil etmiyor ama yağdığında buna yaklaşabilen illerimiz ve şehirlerimizde mevcut

56488445_403.jpg

İnsandan insana değişiyor hacim bu işler. Kötü gunler dedin üzdün bizi, tek mevsim lanetlisi ben değilim sanırım

Üst Alt