kırk yıl yandım, daha çiğdir dediler

Psinoza

Gümüş Üye
aşık mahzuni şerif türküsü olan "ben beni" eserinde geçen o müthiş söz...

Cherry

Geceye aşık bir kadının güneşi olamazsın.
Elmas Üye
Atesler insani yakmak icin degil, dönüstürmek icin yanar. Ama ne kadar közün icinde kalirsan kal, kimi gözler seni hep ilk halinle görür.

ne diyelim, bu türkü, atesten gecip de hala sinanmaya devam edenlerin sessiz hikayesi .

Insan gögsünü yarip da icindeki yaralari gösteremiyor iste..

Psinoza

Gümüş Üye
pek şairane bir ruhunuz var @Cherry hanım. ne güzel dediniz...fakat haddimi aşmak istemem ama izin verirseniz bir tavsiyede bulunmak isterim?

Cherry

Elmas Üye
peki teşekkür ederim, çok incesiniz.
genel olarak yazı tipi ve boyutunu forum standartlarında kullanabilirseniz, çok daha çekici olacaksınız...

Hissederek yazdigim yazilari kendi sevdigim boyutta yazmayi seviyorum . Bu senelerin aliskanligi.
Amacim bu yazi tipiyle cekici olmak olmadi hic bir zaman, Tsk ettim tavsiyen icin.

forumtutkunu

Elmas Üye
Hep mutlu mükemmel yaşamak isterken insan dönüşebilir mi ya 😛 insanlar acılarıyla dönüşüyor ben hep mutlu olmamın peşindeyim 😛

Son düzenleme:

Run

Bronz Üye
Ahmet Kaya'dan dinlemeyi çok seviyorum.

Cherry

Elmas Üye
Ahmet Kaya'dan dinlemeyi çok seviyorum.

Konu ile alakasiz, sarkinin altina bir yorum yazmislar.

‘’Baba bana muz alır mısın?’’ dedi. Adam sessizce ‘’Söz kızım para kalırsa bu hafta alacağım sana’’ deyip ilerledi, ama tam arkasındaki beni farketmedi. Pazarcı abiye dedim ki "Bu adam ile çocuğuna iyi bak. Şimdi 2 kilo muz tart. Birazdan senin tezgahın önünden geçerse ve durup muz almazsa abi diye seslen. Sonra ona " Hani geçen hafta bozuk yok diye para üstü verememiştim ya. İstersen muz vereyim, helâlleşelim" diyeceksin. O baba çocuğun yanında rencide olmasın. Ama canı muz çekmiş, aklında kalmasın. Eğer böyle yaparsan hem sevaba girersin, hem de bereketlenirsin. Söz fazla fazla vereceğim, 10 kilo da ben alıp götüreceğim. Şimdi ben arka taraftan sizi seyredeceğim... Abi kızını diğer tarafa almış, geçiyor. Kızı muz tezgahını görmesin istiyor. Pazarcı abi tam da dediğimi yaptı. O küçük kız o poşeti babasına bırakmadı, kendisi taşıdı. Aslında babası anlamıştı. Pazarcı bir hayır yapmak için bu oyunu tasarlamıştır diye sanmıştı. Başı önde yürüdü gitti. Son bir defa dönüp sessizce gözleri ile teşekkür etti. Pazarcı abiye uzattım parayı almadı. Gözyaşlarını saklamak için arkasına bakmaktaydı. Birini mutlu etmek bu kadar kolaydı. Ama bütün mesele aynı zamanda da babayı utandırmamaktı. Çok şükür bu da kısmet oldu. İçimiz huzur ile doldu. Aslında 7,5 TL idi kilosu. Ama işte olmayınca olmuyordu. Ama en çok beni etkileyen bir tane yemek isteyen kızına ‘’Evde ye kızım, belki alamayan vardır; olur mu? ‘’ diyen baba oldu…

bu hikayeyi önceden de duymustum.
Umarim gercektir.

ilk kez okumus kadar icime isledi yine.

Run

Bronz Üye
Konu ile alakasiz, sarkinin altina bir yorum yazmislar.

‘’Baba bana muz alır mısın?’’ dedi. Adam sessizce ‘’Söz kızım para kalırsa bu hafta alacağım sana’’ deyip ilerledi, ama tam arkasındaki beni farketmedi. Pazarcı abiye dedim ki "Bu adam ile çocuğuna iyi bak. Şimdi 2 kilo muz tart. Birazdan senin tezgahın önünden geçerse ve durup muz almazsa abi diye seslen. Sonra ona " Hani geçen hafta bozuk yok diye para üstü verememiştim ya. İstersen muz vereyim, helâlleşelim" diyeceksin. O baba çocuğun yanında rencide olmasın. Ama canı muz çekmiş, aklında kalmasın. Eğer böyle yaparsan hem sevaba girersin, hem de bereketlenirsin. Söz fazla fazla vereceğim, 10 kilo da ben alıp götüreceğim. Şimdi ben arka taraftan sizi seyredeceğim... Abi kızını diğer tarafa almış, geçiyor. Kızı muz tezgahını görmesin istiyor. Pazarcı abi tam da dediğimi yaptı. O küçük kız o poşeti babasına bırakmadı, kendisi taşıdı. Aslında babası anlamıştı. Pazarcı bir hayır yapmak için bu oyunu tasarlamıştır diye sanmıştı. Başı önde yürüdü gitti. Son bir defa dönüp sessizce gözleri ile teşekkür etti. Pazarcı abiye uzattım parayı almadı. Gözyaşlarını saklamak için arkasına bakmaktaydı. Birini mutlu etmek bu kadar kolaydı. Ama bütün mesele aynı zamanda da babayı utandırmamaktı. Çok şükür bu da kısmet oldu. İçimiz huzur ile doldu. Aslında 7,5 TL idi kilosu. Ama işte olmayınca olmuyordu. Ama en çok beni etkileyen bir tane yemek isteyen kızına ‘’Evde ye kızım, belki alamayan vardır; olur mu? ‘’ diyen baba oldu…

bu hikayeyi önceden de duymustum.
Umarim gercektir.

ilk kez okumus kadar icime isledi yine.
Bizim ülkede götten sallama hikâye çok olur, ama işte okuyoruz..
Sevdiğim şarkıların altındaki yorumları okumayı severim. Ama şu her dakika etkileşim bağımlısı yavşakları değil.. yok beğenin de tekrar geleyim, yok şuradan geldik..

Cherry

Elmas Üye
Bizim ülkede götten sallama hikâye çok olur, ama işte okuyoruz..
Sevdiğim şarkıların altındaki yorumları okumayı severim. Ama şu her dakika etkileşim bağımlısı yavşakları değil.. yok beğenin de tekrar geleyim, yok şuradan geldik..

haklisin.

hikayeye inanmiyorum ama hosuma gitti diyelim o halde : )

Üst Alt