İlk cevap benden gelsin. Bar çıkışı sakın o yanlış kararı vermeyin.
Hayır.güney afrika ülkeleri, hiv virüsünün yaygın olduğu bölgeler maalesef...
afrikalı bir sevgilin olsun ister misin ayşecim...
ağzının tadını hiç bilmiyorsun... hintli birine denk gelesin ;pHayır.
Bana yakıştıra yakıştıra bunları mı yakıştırdın? Yazıklar olsuunn……….ağzının tadını hiç bilmiyorsun... hintli birine denk gelesin ;p
Ahh encim ya kgufugufyfu işin iç yüzü hiç düşündüğün gibi değil hahshahahaBana yakıştıra yakıştıra bunları mı yakıştırdın? Yazıklar olsuunn……….
Anlat bilelim ahahahAhh encim ya kgufugufyfu işin iç yüzü hiç düşündüğün gibi değil hahshahaha
Buradayım şekerim.Anlat bilelim ahahah
@Run nerede yaaaa
Dur kız burdan anlatamam utanırım özele yazayım bari 😂Anlat bilelim ahahah
@Run nerede yaaaa
ne yazdın allasen.. ayşenin psikolojisini bozma...Lan enci geldim uzun uzun yazdım oz lin kapalı sahada gelmem davosa dd
Yoksun. Ne işler çeviriyonBuradayım şekerim.
Haha onunda bazı gerçekleri öğrenmeye hakkı var 😂ne yazdın allasen.. ayşenin psikolojisini bozma...
Evet canım.Yoksun. Ne işler çeviriyon
Yenge mi yaptın
Hayırlı olsun, mutluluklar dilerimEvet canım.
Evlilik hazırlığı yapıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.