Yapar mısın bu iyiliği? 🌷Tüm camları kıralım forumdaki![]()
Yapar mısın bu iyiliği? 🌷Tüm camları kıralım forumdaki![]()
Cüzzi bir ücret mukabilinde tabi kiYapar mısın bu iyiliği? 🌷
Emlakçının da başkasına komisyon ödemesi gibi olur buCüzzi bir ücret mukabilinde tabi ki![]()
Olmayan bişey değilEmlakçının da başkasına komisyon ödemesi gibi olur bu
nasıl güven dolu bir teklif
Yanlış odanın camını kırmışsın@Fluffy tam sabah namaz saati kırıp kaçarım
İki gram birşeyim zaten ağırlık yapmam. Gücün vardır da sende sabır yok gibim.Ben o ikisi ile baş edemiyom bi de aradan sen çıkıp geliyon üstüme üstüme.
Gel sen de gel. Hepinizle mücadele edecek gücüm var. : pro:
Kendiniz 2 gr olsanız da maşallah erkeğe laf etmek olunca çeneler 50 ton :)İki gram birşeyim zaten ağırlık yapmam. Gücün vardır da sende sabır yok gibim.
Şanımız ağır geliyor @Frenk iiii lafimiz değildir oKendiniz 2 gr olsanız da maşallah erkeğe laf etmek olunca çeneler 50 ton :)
Şans mı ne şansı o ?Şansımız ağır geliyor @Frenk iiii lafimiz değildir o
Düzelttim.Şans mı ne şansı o ?
Düzelttiğin şeklinin de ağır bir tarafı yok ki :) dil dil kelimeler seçici ve işlem görmüş ağır hasar içinDüzelttim.
Erkeği kadını yok bunun @Frenk iiiDüzelttiğin şeklinin de ağır bir tarafı yok ki :) dil dil kelimeler seçici ve işlem görmüş ağır hasar için
Ben kadına şiddet uygulamam.İki gram birşeyim zaten ağırlık yapmam. Gücün vardır da sende sabır yok gibim.
ben seninkisini kırmam, kimsenin camını kırmayalım lütfen .
Sen şu istersen havuç ol dediğim üyemiz misin :)
Sen şu istersen havuç ol dediğim üyemiz misin :)
Kırarsın tabi sen de haklısın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.