16-17 bin civarı :)Bisiklet jantını büksem kaç paradır
16-17 bin civarı :)Bisiklet jantını büksem kaç paradır
Sar bana sol böbrek dakktır (doktor)16-17 bin civarı :)
Camdan mi geleceksin 🤪😂@Nobody indir bütün camlarını yorma beni😀
Bu kadar güzel bir kadını bacadan girip karartma aç camları @Nobody 😂Camdan mi geleceksin 🤪😂
Cami kirip neden bacadan giriyorsun 🤔Bu kadar güzel bir kadını bacadan girip karartma aç camları @Nobody 😂
Bı sn konu kırmaktı kır camları
Boşver camı gel biz senle deniz kenarına gidelim. Sen şarkını şöyle bana.Cami kirip neden bacadan giriyorsun 🤔
Kirdin madem camdan gel 😂😂
Tam zamanlari gidelim haydiBoşver camı gel biz senle deniz kenarına gidelim. Sen şarkını şöyle bana.
Ben seçerim şarkıları ama.Tam zamanlari gidelim haydi
![]()
Hay hay tabi kii ama ssoyleyebilecegim birseyler olsun 😀Ben seçerim şarkıları ama.
Camları beraber takcaz ben anlamam
Camları beraber takcaz ben anlamam
Bir iki saat izin alacaksın artık. :))Çalışıyorum ben zamanım yok ki: )
Kendinden :dkimden aölskf : ))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.