E öyle yapalım madem 😀Camcı amca yokmu: )) sen yeniden takarsın: ) ben yeniden kırarım: )
E öyle yapalım madem 😀Camcı amca yokmu: )) sen yeniden takarsın: ) ben yeniden kırarım: )
E öyle yapalım madem 😀
E öyle yapalım madem 😀
Erkek olsa kafa göz kirilirda, sana çiçek atalim :)Taş atana napılır Batman? : )
Erkek olsa kafa göz kirilirda, sana çiçek atalim :)
İlla ki aratacaksın beni yani :)Papatyadan başlayalım o zaman : )
İlla ki aratacaksın beni yani :)
Gecenin bir yarısı dükkan açtırdık senin için :)Taş atana gül çiçek atmak kolay değil tabi: )
Gecenin bir yarısı dükkan açtırdık senin için :)
![]()
Artık her gece kırdırtıcaksın bana: ))Gecenin bir yarısı dükkan açtırdık senin için :)
![]()
Artık her gece kırdırtıcaksın bana: ))
Öyle de arsızım: )
Allah'tan maaşı yeni aldım, ay sonu olsa yanmistik 😀
Buluruz hallederiz :)O zaman bi caresini bulursun, bstman degil misin: )
Kaya atsaydin 😀
Kaya atsaydin 😀
Kazandığımız para cama gidiyor 😀e kirilicak o cam : ) artik. mahkum oldu.
Kazandığımız para cama gidiyor 😀
Al hadi al :)ama bi nevi ben kiriorum diye harcanior : ) aslinda cicekleri topluorum diyelim : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.