Valla aldatacak hoca mimber de şahlanırmış derler..Demedilerse de ben dedim oldu..: Bilemedim ben şimdi bunu..
![]()
ilk cümleyi okurken uydurma bee diye tepki verdim, devamında ikna oldum gffhsghfk
Valla aldatacak hoca mimber de şahlanırmış derler..Demedilerse de ben dedim oldu..: Bilemedim ben şimdi bunu..
![]()
neredeee lütfen söyleyinnnnnnCanım hocam, nefesi kuvvetli biri var. Bi okusun her yer para oluyormuşSepetli okuyor mu bilemiyorum
![]()
hocam, dışarıdan yemek söyleyip içeride yersek oruç olur mu![]()
orucu öpüşerek açabiliyor muyuz hocam ? mesela bal dudak bi hatun var diyelim ?
Hocam, ben de parayı sen de var sanıyordumo kadar zenginsen neden olmasınnn![]()
hemen şmdi şu an açlık orucuna başlayıp ölene kadar devam etmelisin ama hemen şimdi şu an...Hocam, çorbayı ekmekle yemişimyemek yiyemiyorum, tıkandım gitmiyor
şimdi ben ne yapmalıyım
![]()
Hocam, ben de parayı sen de var sanıyordum![]()
e uyu o zaman evladımHocam, benim uykum geldi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.