nası bişi oldun evladım tam olarak...Hocam ben bambaşka bişey oldum ya![]()
nası bişi oldun evladım tam olarak...Hocam ben bambaşka bişey oldum ya![]()
fitne yılın her zamanı dağıtılabilecek olup, günahı büyüktür evladım .s.s uzak durun fitne fesat işlerden, bakın mübarek bir aydayız tövbe edin hemennnHocam yılda bir kez fitne dağıtmak farz mıdır sünnet midir?
Hocam durumumuz yok fitre dağıtamıyoruz yerine fitne dağıtsak aynı olmaz mı?fitne yılın her zamanı dağıtılabilecek olup, günahı büyüktür evladım .s.s uzak durun fitne fesat işlerden, bakın mübarek bir aydayız tövbe edin hemennn![]()
bi dene evladımmHocam durumumuz yok fitre dağıtamıyoruz yerine fitne dağıtsak aynı olmaz mı?
uyandın mı?Meyve yedim, uyuyorum hocam![]()
bence direkt sevişin, ama yine de siz bilirsiniz tabiiHocam Dişarda içine ne koyduklarını bilmediğimiz için evde öpüşsek olur mu
hepsiyle birlikte evladımHocam çok eşi olanlar hangi eşi ile cennete girer
O sov programindan once yapioduk annem biz bu espiriyi ajshdhhdkimle öpüştüğüne bağlı
neden hapşırdığına bağlı
ölüm orucu tutarken ölürsek cennete gider miyiz, değil mi sorun ? (eşofmanlışevket_eşofman)
kimin yediğine bağlı![]()
hocam konu çok tuttu yaa bu kadarını ben de beklemiyodummO sov programindan once yapioduk annem biz bu espiriyi ajshdhhd
Sen de iyi yonetion programi he ajsbsbhocam konu çok tuttu yaa bu kadarını ben de beklemiyodumm
belki başta bi karışıklık olmuştur bilemedim ya da oruçluyken beynimdeki akson uçları hareketsiz kalmıştır onu da bilemedim .s.s aman neyse ne tam senlik konuymuş yaa sana ne sorular gelirdi nası cevaplar verirdinn... ama bak işte bana kaptırdın bhgjhjf
yiiaaa demesene öyle, inanırımmmSen de iyi yonetion programi he ajsbsb
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.