ben tek başıma hem keremim aslı hem akifim hem aliye. herşey bu bünyede mevcut. benden akıl alacak olursan bunu göz önünde bulundurarak danışırsan sorun yaşamazsın. ayrıca o kdar kişi bi kıza anca mı yetiyomuş cevap vermek için... kız bence bayagı bi gömlek üst seviyeymiş diyebilir miyim ? derim. neden ? çünkü cümleye bence diye başladım yani fikrimi belirtebilirim. saygılarımla.geçen kereme eski kız arkadaşı yazmış engelini kaldırıp. kerem de akifi aramış görüntülü 2 kişi bi kıza cevap yazmışlar gecenin 2 sinde. sonra bana ss attılar. dedim olm neyin kafası nan bu... ergen ergen... o gün anlamıştım kanks erkekler bu konularda biraz şeysen bi de tek kişisin yanına bi akif al da bari öle akıl ver
![]()
bi ıslatanımız yok... aga beeee 🚬
nemlenme olmazsa sıkıntı olmaz evladım ghhjdjfklHocam bunlari okumak orucu bozarmi djsjdjjss
nemlenme olmazsa sıkıntı olmaz evladım ghhjdjfkl
-----
arkadaşlar kan şekerim min seviyede hiç size cevap veresim yok şu an .s.s belki daha sonra .... şu an hepinizden nefret etmiyorum ama böle sevesim de yok gibi, yani genel mecalsizlik yanlış anlaşılmasın![]()
sen oruca devam et evladımm..... ta ki beyaz ışık gelip seni bulana kadar...Hocam yemeğe davet ettiler gitmedim, evde de bişey yok ne yapmalıyım![]()
bu twitin alnı olsa da öpsem....... ama işte bu twit değil hdghfjJdksjjs insanlik hali olur öyle arada .. insanlari sevsek burda ne isimiz var djjdkdjd
olm ben sana oruca devam et demedim mi evladımm .s.s bundan sonra ben cevap verene kadar hiçbir şey yapmaa... unutma ramazan ayı sabır ayı evladımmmHocam ben köfteleri yedim
Siz hala cevap vermediniz![]()
ahh ulen hayaatttSevdiğim kişi Beni sevmedi günahı nedir?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.