keroyla iftara doğru

alcatraz

🍻
Elmas Üye
geçen kereme eski kız arkadaşı yazmış engelini kaldırıp. kerem de akifi aramış görüntülü 2 kişi bi kıza cevap yazmışlar gecenin 2 sinde. sonra bana ss attılar. dedim olm neyin kafası nan bu... ergen ergen... o gün anlamıştım kanks erkekler bu konularda biraz şey :honk: sen bi de tek kişisin yanına bi akif al da bari öle akıl ver :honk:
ben tek başıma hem keremim aslı hem akifim hem aliye. herşey bu bünyede mevcut. benden akıl alacak olursan bunu göz önünde bulundurarak danışırsan sorun yaşamazsın. ayrıca o kdar kişi bi kıza anca mı yetiyomuş cevap vermek için... kız bence bayagı bi gömlek üst seviyeymiş diyebilir miyim ? derim. neden ? çünkü cümleye bence diye başladım yani fikrimi belirtebilirim. saygılarımla.

bi ıslatanımız yok... aga beeee 🚬

CaT

🎈
Board Admin
Hocam bunlari okumak orucu bozarmi djsjdjjss

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Hocam bunlari okumak orucu bozarmi djsjdjjss
nemlenme olmazsa sıkıntı olmaz evladım ghhjdjfkl

-----

arkadaşlar kan şekerim min seviyede hiç size cevap veresim yok şu an .s.s belki daha sonra .... şu an hepinizden nefret etmiyorum ama böle sevesim de yok gibi, yani genel mecalsizlik yanlış anlaşılmasın :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
Hocam yemeğe davet ettiler gitmedim, evde de bişey yok ne yapmalıyım :honk:

CaT

🎈
Board Admin
nemlenme olmazsa sıkıntı olmaz evladım ghhjdjfkl

-----

arkadaşlar kan şekerim min seviyede hiç size cevap veresim yok şu an .s.s belki daha sonra .... şu an hepinizden nefret etmiyorum ama böle sevesim de yok gibi, yani genel mecalsizlik yanlış anlaşılmasın :honk:

Jdksjjs insanlik hali olur öyle arada .. insanlari sevsek burda ne isimiz var djjdkdjd

forumtutkunu

Platin Üye
Şimdi bu şartlar altında ben ne yapmalıyım :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
Hocam ben köfteleri yedim :honk:
Siz hala cevap vermediniz :honk:

• Haha
Tepkiler: CaT

pumpkin🌸

Elmas Üye
arkadaşlar ben dün içini hazırladığım lahanayı sarcam bugün, siz neler yapıyosunuz söleyin hatta görsellerle süsleyin de gözümüz gönlümüz açılsın nefsimiz terbiye görsünnn :honk:

• Wow
Tepkiler: CaT

pumpkin🌸

Elmas Üye
Sevdiğim kişi Beni sevmedi günahı nedir?
ahh ulen hayaattt

evladım sevdiğin kişi seni sevmediyse bu onun günahıdır, vabalı onun boynuna :honk:

ancak hala onun günahını sevabını takip ediyorsan -ki öyle görünüyor-, seni sevmeyen birini ısrarla seviyorsun demektir. bu da insanın kendi kendinin kul hakkına girdiği tavizleri doğurabileceğinden, bir kişide takılıp kalmak uygun değildir. zira kul hakkına girmek allahu teala tarafından affedilmemektedir.. ama yine de sen bilirsin evladımm :honk:

Üst Alt