3 tane kahve içtim şimdi nası uyuycam ben hsgfhk neyse gidim aşkütellamı stalkliim kasghfkiyiydi yaa agzına saglık uzun zman olmuş seninle sesli sohbet etmeyeli de iyi oldu bunu bi ara yapmamız lazım @dinamickaygısız datça mevzusunu anlatma kimseye o aramızda...
bi dahaki twit space'e bekleriz efendim. uslu bi kız olursanız belki hikaye size de anlatılır asdkasldkKulagima anlat nedir yahu djdjjdjd
bari gözüme anlat de yaz de hakkaten bu ne yaa .s.sKulagima anlat nedir yahu djdjjdjd
Bende de var face çekirdek aile 40 50 mi ne kişi duruyorFacebook hesabım var benim hâlâ, beni dislamayin 🫣
Tamam ramazandayiz fesatlik yapicam jdjdjd
nası içtin nan o kadar kahveyi. hayır nerene içtin yaniii3 tane kahve içtim şimdi nası uyuycam ben hsgfhk neyse gidim aşkütellamı stalkliim kasghfk
bi dahaki twit space'e bekleriz efendim. uslu bi kız olursanız belki hikaye size de anlatılır asdkasldk
olm paketi senle konuşurken açtım 5 dal kalmış, suyla içmedik herhalde o kadar şeyinası içtin nan o kadar kahveyi. hayır nerene içtin yaniii
benim gözler kapanıyo bile asdsajkda
yok kanks bundan sonra ben yokum space odalarında .s.s canımın içi gönlümün piçi başka space odalarında...............
Senin date'ler fosmu cikti? 🚬
çok içiyon olum abanma birden nan. bi nefes al bari askdjaskd
Sende onu engelle ksjshsbiri geçen engelledi hsjgfh biri de epeydir konuşmuyorduk bugün aradı, nikahı bascam galiba ona ya hgsjdfjk
beynine vurduğum tüm hesaplarımı engellemiş, sürekli story attığım arkadaşıma takip isteği atmış, arkadaşım bu seninki değil mi deyince fark ettim, farkında bile değilim olayın jhfjkls nolmuş yani 8 kere kahve sözü verip ektiysem sohbetin sarmıyo dediysem hdghgjk hemen engellemek mi lazımSende onu engelle ksjshs
Nikah şekeri gönder bize de 🤩
kanks dün sana anlattım ya biz konuşurken tel çaldı benim kapattım aradığımda meşguldü ama dönmedi .s.sAşırı zenginse ve evlenmiyorsan beni tanıştır bari belki biz oluruz jdjdjsh
kaşarlıkla alakası yok kanks. şimdiye kadar ki teklifleri sen reddettin. bence sen şimdi bi adım atsan olur. yani atmak istiyorsan atabilirsin eğreti durmuyor buradan bakıncakanks dün sana anlattım ya biz konuşurken tel çaldı benim kapattım aradığımda meşguldü ama dönmedi .s.s
şey yazsam diyorumiftarı karıştırmadan
kahve içcektik noldu o iş desem
çok mu kaşar dururum kanks hgsjgdhfkl
ayyy aşırı gaza geldimmm şu annkaşarlıkla alakası yok kanks. şimdiye kadar ki teklifleri sen reddettin. bence sen şimdi bi adım atsan olur. yani atmak istiyorsan atabilirsin eğreti durmuyor buradan bakınca
canım kahve çektiayyy aşırı gaza geldimmm şu ann
ne yaziim![]()
geçen kereme eski kız arkadaşı yazmış engelini kaldırıp. kerem de akifi aramış görüntülü 2 kişi bi kıza cevap yazmışlar gecenin 2 sinde. sonra bana ss attılar. dedim olm neyin kafası nan bu... ergen ergen... o gün anlamıştım kanks erkekler bu konularda biraz şeycanım kahve çekti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.