@Lafebesi @Chen @HolySpectre @dinamickaygısız @Küboo @nunu o zaman hadi hep beraber twitter space'e arkadaşlar. Özelden bilgi alabilirsiniz
ben aldım arkadaşlar 15 liraymış hgfhdjk@Lafebesi @Chen @HolySpectre @dinamickaygısız @Küboo @nunu o zaman hadi hep beraber twitter space'e arkadaşlar. Özelden bilgi alabilirsiniz
Hiç kullanmadım. Oda linki alırsam gelirim.@Lafebesi @Chen @HolySpectre @dinamickaygısız @Küboo @nunu o zaman hadi hep beraber twitter space'e arkadaşlar. Özelden bilgi alabilirsiniz
@Lafebesi @Chen @HolySpectre @dinamickaygısız @Küboo @nunu o zaman hadi hep beraber twitter space'e arkadaşlar. Özelden bilgi alabilirsiniz
ne kadar da çağ dışı bir üyeeyetisemedim.. benim twit de yok bu arada.. acmak lazım
benimkini kullanabilirsin aksdjsakdayetisemedim.. benim twit de yok bu arada.. acmak lazım
ne kadar da çağ dışı bir üyee
hemen aforoz edilmesini talep ediyorummmmm.............................
Tamam ramazandayiz fesatlik yapicam jdjdjdbenimkini kullanabilirsin aksdjsakda
benim feyk hesabımı da kullanabilirbenimkini kullanabilirsin aksdjsakda
ramazandan sonra da fesatlığa devam edebilirsin. benim hesap 7/24 acık zaten aksdjsadTamam ramazandayiz fesatlik yapicam jdjdjd
bi dk...........benim feyk hesabımı da kullanabilir![]()
olmadığımız masa yok diyorum olm neden innmıysn .s.sbi dk...........
senin fake hesabın mı var ???????????????????
kimi stalkluyon olum sen![]()
bazen cok ürkütücü oluyorsunolmadığımız masa yok diyorum olm neden innmıysn .s.s
bazen cok ürkütücü oluyorsun
biz nasıl 2 saate yakın konuştuk acaba bak kafası yeni geldi![]()
datça mevzusunu herhangi birine anlatırsan yakarım çıranııı...............Ben dinledim bişey kaçırmadım, şimdi ben gerizekalı olduğum için
Neyse sırlarınız benimle güvende![]()
iyiydi yaa agzına saglık uzun zman olmuş seninle sesli sohbet etmeyeli de iyi oldu bunu bi ara yapmamız lazım @dinamickaygısız datça mevzusunu anlatma kimseye o aramızda...olm benle konuştun nan
bi insan benle sabaha kadar konuşabilir... hatta günlerce de konuşabilir.. olabiir yani sarar.. yani muhabbetim
ama cidden şu uyuşturucu olayları yoktu bende yaa ghdgfh bence bana uyduruyo gibi geldin biraz nası olmaz bende bu bilgiler çünküsü ghsghdfj
Ben dinledim bişey kaçırmadım, şimdi ben gerizekalı olduğum için
Neyse sırlarınız benimle güvende![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.