fakirim, fakfakirim demeden nasıl fakirlik seviyemi ifade edebilirim oynat bakalımmm 🚬dizi aşınmış aşufmanı da yamalarız be kuzum. tek derdin bu olsun
fakirim, fakfakirim demeden nasıl fakirlik seviyemi ifade edebilirim oynat bakalımmm 🚬dizi aşınmış aşufmanı da yamalarız be kuzum. tek derdin bu olsun
niye ? börülce adında yemek var ama beynine vurduğummmbehiceden yemek ismi olur mu beynine vurduğummm
behiceden olsa olsa dizi film kitap skeç karakteri olur![]()
ruhum çekiyor napim, özüm bu. tonlarca param olsa yine yama attırırımfakirim, fakfakirim demeden nasıl fakirlik seviyemi ifade edebilirim oynat bakalımmm 🚬
acilen beynine vurma tepkisi eklensin @HolySpectre yoksa kan çıkacakk!!!!!niye ? börülce adında yemek var ama beynine vurduğummm
behicenin neyi eksik.
bu ırkçılık affedilemez. en kısa zamanda ıslak kek yapılmasına hüküm kılındı.
atın sanıgı içeri
kardeşimmm sonucta boğazdan geçip mideye inmiyor ha adı ha malzemesi ???acilen beynine vurma tepkisi eklensin @HolySpectre yoksa kan çıkacakk!!!!!
ulan beynine vurduğum börülce yemeğin değil malzemenin adı, aynı şey mi .s.s
hem görümce neden var mesela neden görümce demişler .s.s oofff kan şekerim dip yaptı şu an resmennn(((
Eşofmanlı hoca Behüce diye konuştuğu için mi anlamadınız acaba
sevdicek demiyeydin iyiydikardeşimmm sonucta boğazdan geçip mideye inmiyor ha adı ha malzemesi ???
behiceleri böyle dışlayamazsın.
örümce görümce görünce sevince sevdicek ben cok erindim şimdi kim gidecek =((((((((((
bebeyimmm benim şu an ramazan nedeniyle mevcut iq minimum seviyede, link üzerinden şey edersek biz de aydınlanırız diye şey ediyorummmEşofmanlı hoca Behüce diye konuştuğu için mi anlamadınız acaba
bebeyimmm benim şu an ramazan nedeniyle mevcut iq minimum seviyede, link üzerinden şey edersek biz de aydınlanırız diye şey ediyorummm![]()
aman tanrım didimmmm bu fikri nası sana kaptırdım yeaaa .s.syok mu bi keroyla sahura doğru twitterda space odası açmamız ?
eee yok mu space yapmamız ?aman tanrım didimmmm bu fikri nası sana kaptırdım yeaaa .s.s![]()
yapın toplanın çağırın gelirim çünkü aylağım aşırı aylağım, tıpkı bekarım aşırı bekarım gibieee yok mu space yapmamız ?![]()
olm zaten kaç kişiyiz nan ne biliyim çağır işte gelmek isteyen gelsin, herkese açık kapımız mübarek bir aydayız hgdghfkimi çağıralım sen söyle ben alayım odaya hemen şimdi gibi ışınlanmak gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.