popom cok guzel bi boxer bi popoda bukadar guzel durmamali oyş
Bulutların şekli muazzam plaka da öyle
O arabanın içinde ki benim
Bilmiyorum ama sanki kapatilmis cam, birde kalp var dimi skskksksO arabanın içinde ki benim
![]()
evet 3 numara film var mahremiyet'e önem veriyorum laksjdBilmiyorum ama sanki kapatilmis cam, birde kalp var dimi skskksks
Ekonomi iyiyken yatırım yapsaydın dolara şimdi zengindin🤓Telefon kabımın içinde daima 100 TL bulunur
(Evden parasız çıktığımda da hiç aklıma gelmez)
Cüzdanı filan çaldirirsak yolda kalıp İstanbul ne tarafta ağalar durumu vuku bulmasın diye yol param olur
Gerçi onu artık 200 ile değiştirsem iyi olur 100 lira beni Bi yere götürmez
Telefonu da çaldirirsak işte o zaman
Esselaağğ
Para mi vardı 🥺Ekonomi iyiyken yatırım yapsaydın dolara şimdi zengindin🤓
ne kadar da ben :dbi şeye karar veririm. oha kero yok artık daha neler dedikten sonra fikrine değer verdiğim herkese sorarım. biri benle hemfikirse o an hayata geçiririm. yok herkes karşıysa yine hayata geçiririmsanırım prensip olarak herkese sorup kendi bildiğimi okuyorum ben
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.