Maalesef mal varliğim sıfır senin paralar varsa onlari yiyelim ... İnanir misin benim de hayalim çok zengin olup erkeklere para kaptırmak
Hayat işte isteklerimizi vermez bazen
Atar atmiştim daha önceden sanirim@Küboo atar mı..
Atmasın şimdi o, site falan kasmasın durduk yereAtar atmiştim daha önceden sanirim
Sen de at hadi<3Atsın ya karışmayın küboya Sjsjs
Bi güven geldi sanki ivana :)) aklına yattı gibiİvana gemi yat kat çok şey yaparlar üzerine adamda bıyık var hatunlar sever haşin erkek resimdeki hatunlar Sjsjsj
İvana gemi yat kat çok şey yaparlar üzerine adamda bıyık var hatunlar sever haşin erkek resimdeki hatunlar Sjsjsj
Bi güven geldi sanki ivana :)) aklına yattı gibi
Biz de delici bir nick alsak yat olmasa da belkı kayık filan gelirdiArsada gelir Sjsjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.