Korkularin gerceklerin olur :skendimi bildim bileli 'aynısı olcak, tıpkısı olcak, şimdi olcak' mottosuyla yaşıyorum ve kendi kendine nazar değdirme konusunda bir dünya markasıyım .s.s
Korkularin gerceklerin olur :skendimi bildim bileli 'aynısı olcak, tıpkısı olcak, şimdi olcak' mottosuyla yaşıyorum ve kendi kendine nazar değdirme konusunda bir dünya markasıyım .s.s
Sagol yuregine saglik ablacim. Ama normal bir yasanti surdum cocukkene.. DOlmadiğini biliyorumda , belki çocuk yetistirme yurdunda büyüyüp işi saka ya vuruyorsundur dedim 🥲😄
Cidden Ankara da yaşamak buranın havasını almak insanı atarlı yapıyor. İnanıyorum artık buna.
Bazen okadar oluyor ki abime naber La diyesim geliyor Sjsjs tabi diyemem deBuna bende inaniyorum cünki bende orda yasadim, cok asabi oldum o dönem![]()
Bazen okadar oluyor ki abime naber La diyesim geliyor Sjsjs tabi diyemem de
Beni de nedense sakinleştiriyor :)Cidden Ankara da yaşamak buranın havasını almak insanı atarlı yapıyor. İnanıyorum artık buna.
Ben biraz asiyim memleketi biliyorsun atar gider bilmiyorum öyle işteBeni de nedense sakinleştiriyor :)
naptığına göre değişir.. alfalıksa benimdir.
Alfalık değil kolpalık
Sorma sesimde huzur değil baş ağrısı var jdjd tüm gün başim ağrıdı ya yıllar oldu Müge Anlı izlemeyeli birden çok yüklendim kendime jdjdjd Bi tane adam vardı en çok ona deli oldum 10 aylık karisi akıl hast yatmiş kaynanam halıyı aldi evden diyor kfkdkd bazen gerçek olamaz gibi geliyor tüm bu şeylerSesinde huzur var :)
O programlar psikoloji bozar Ben izlemiyorum :)Sorma sesimde huzur değil baş ağrısı var jdjd tüm gün başim ağrıdı ya yıllar oldu Müge Anlı izlemeyeli birden çok yüklendim kendime jdjdjd Bi tane adam vardı en çok ona deli oldum 10 aylık karisi akıl hast yatmiş kaynanam halıyı aldi evden diyor kfkdkd bazen gerçek olamaz gibi geliyor tüm bu şeyler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.