Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

• Konuyu başlatan Serçe
  • Başlangıç tarihi

ConteS

👑
Gümüş Üye
amcamın kızı ünlü bir makyaj malzemesi fabrikasında çalışıyordu bazen fabrikadan hatalı ürünler çıkıyordu bana getiriyordu (rimel,mat ruj,likit ruj vb.)
lise son sınıfa gidiyordum o sıralar tenefüslerde öğretmenler odasından çıkmıyordum bayan öğretmenlerime çok ürün satmıştım .d esnaf kişiliğimden asla ödün vermem .)

hatta bir keresinde de okul çıkışında bayan kuaför dükkanına gitmiştim elimdeki malzemeleri satmaktı niyetim .)
markanın Türkiye de satışının yasak olduğunu bilmiyordum tabi
dükkanın sahibinin bir arkadaşı da aynı fabrikada çalışıyormuş nasıl denk getirdiysem artık .d
(sen bunları nereden aldın kim verdi) gibi sorular sorunca oradan yavaşça uzaklaşmıştım .d

ConteS

👑
Gümüş Üye
ist.arel üniv çocuk gelişimi mezunuyum bahçeşehir tarafında arkadaşımın kiraladığı 2+1 dairede 4 kişi kalıyorduk
oturduğumuz apartman aile apartmanı değildi karmaydı mesela bizim üst katımızda oturanlar da kiracıydı üstelik yeni evli bir çift oturuyordu.
ev arkadaşlarımdan birisi psikoloji okuyordu sabah akşam ders çalışıyordu biz paso yatıyorduk
bir gece geldi bizi uyandırdı (üst katta ki herif kadını dövüyor galiba kadın çok acayip bağırıyor) dedi
hepimiz uyandık tabi çok duyarlıyız bu konuda
napsak ne etsek derken arkadaşlarımdan birisi polisi arayalım bu böyle olmayacak dedi polisi aradık biraz sonra polis kapıya geldi ve 2 dk sürmedi aşağıya indiler
bir süre sonra arkadaşın ders çalıştığı odanın üst katının yatak odası olduğunu farkettik gelen sesleri daha net dinleyerek bu sonuca vardık ve ben kendi adıma çok utanmıştım .)))

• sigara
Tepkiler: CaT

Eru

Platin Üye
Çok keskin bir insanım. Her şeyi anında bitirebilirim. Başlayabilirim de. Ötesini berisini düşünmeden hareket ederim.

Arthur

Huysuz ve tatlı adam..
Gümüş Üye
Gergin ve agresif olduğum kadar uysal bi yapımda var anlayana

alcatraz

🍻
Elmas Üye
genelde gergin ve küfürbazımdır. doğru damardan girince sakinleşirim

CaT

🎈
Board Admin
Fazla uysalim, ama sadece sevdiklerime

ConteS

👑
Gümüş Üye
çok fazla düşünüyorum çok fazla sorguluyorum aklımı kaybetme korkusu yaşıyorum zaman zaman gece kafamı yastığa koyduğumda düşünmekten uyuyamadığım gecelerim oluyor.

Saatlerce düşünerek bir şeyleri düzeltebilecekmişlik hissine kapılıyorum bu şey beni ne bir adım ileri ne de bir adım geri götürüyor..
bu şey beni içten içe eritiyor.. bitiriyor..

CaT

🎈
Board Admin
çok fazla düşünüyorum çok fazla sorguluyorum aklımı kaybetme korkusu yaşıyorum zaman zaman gece kafamı yastığa koyduğumda düşünmekten uyuyamadığım gecelerim oluyor.

Saatlerce düşünerek bir şeyleri düzeltebilecekmişlik hissine kapılıyorum bu şey beni ne bir adım ileri ne de bir adım geri götürüyor..
bu şey beni içten içe eritiyor.. bitiriyor..

Seytan vesvesesi :p

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Garfield in hayat felsefesini benimsiyorum artik..siz de öyle yapin kizlar..(yarin nasil olur bilemem de.ddd)
Aman bana ne ya gibi..

Üzüm

#Hayırlısıbegülüm#
Açık sozluyumdur . Bana göre neyse odur. Sınır ve mesafeyi severim. Türkü aşığıyım, bir satırında oturup salya sümük ağlayabilirim..
Falan filan.

Eru

Platin Üye
"Çok değiştim" diyemiyorum fakat çok değişeceğim. Bambaşka biri olacağım. Kendim hakkındaki en büyük gerçek işte o zaman "acımasızlığım" olacak.
Ahanda buraya yazıyorum.

Üst Alt