Güçlü olduğun için sadece yoruldun. Ya zayıf olsaydın ?güçlü olmaktan yoruldum
Sağı solu belli olmayacak tabi sağ gösterip sol vursun 😋Dengesiz ve sağı solu belli olmayan, gereksiz yere tribe giren insanı sevmem. Biraz sabreder sonra yol veririm.
Yok öyle değil, bir gün kötü üç gün iyi insanları hiç sevmem. Stabil olacaksın duyguların ve karakterin konusunda. Piyasa diliyle, belirsizliği sevmiyorum.Sağı solu belli olmayacak tabi sağ gösterip sol vursun 😋
Ben bu konuyu sildim zannetmiştim
Kadınları hormonları yönetiyor çok şey bekleme naz yapıyordurYok öyle değil, bir gün kötü üç gün iyi insanları hiç sevmem. Stabil olacaksın duyguların ve karakterin konusunda. Piyasa diliyle, belirsizliği sevmiyorum.
Bizim de hormonlarımız var. Biz neyiz marstan gelen android uzaylı mı?Kadınları hormonları yönetiyor çok şey bekleme naz yapıyordur
Hiç çaktırmadın şuan dşlmgşd kimse okumadı kdjfnbgAma caktirmamistim da dubszsjshsjs
Ben juri olayim nooolur...ilk siz atinsonra ben nasi fikir? efso dimi dizkapagi yarismasi duzenliyelim yan forumlardan uye nakli falan yapalim en az 100kisi katilmali ki ses getirsin Xd
Hiç çaktırmadın şuan dşlmgşd kimse okumadı kdjfnbg
Ne kadarda haklı bir isyan medam konuya geldim şimdi kaçınılmaz sonum mu olacakHakkinizda gercek yazin yazmis hdjsjsjs
Ne kadarda haklı bir isyan medam konuya geldim şimdi kaçınılmaz sonum mu olacak
Yapmak istemediğim bir şeyi yapmak zorunda kalınca çok söylenirim.
Bana birini andırdın😁Istemedigim bisey oldugunda acayip trip atarim yjsjhsjs
Bana birini andırdın😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.