offff benimkide soru nerede o mide sendesoruya bak izaya gel ya: )
evet aldim bicagi sapladim birine , sirf kaninin tadini merak ediorum diye: ))
@Frenk 😂
offff benimkide soru nerede o mide sendesoruya bak izaya gel ya: )
evet aldim bicagi sapladim birine , sirf kaninin tadini merak ediorum diye: ))
@Frenk 😂
Forum sence de tam karnaval değil mi @CaT 🙈🙈
Forum sence de tam karnaval değil mi @CaT 🙈🙈
çilginlar toplulugu resmen 😂😂😂
Ama kan tadini seven ile ilk defa karsilasiyorum lotuscugum, nicklerini bile tablayamiyorum korktum 🙈
Delirmislik 🤭🤭çilginlar toplulugu resmen 😂😂😂
Ama kan tadini seven ile ilk defa karsilasiyorum lotuscugum, nicklerini bile tablayamiyorum korktum 🙈
kötü degil , metalimsi tadi var. abartilcak birsey degil aslinda. Farkli birseyi sevmek gibi ..
Demir eksikligin olabilir mi? Hani derler ya.. haa ama onu, bisey canin cekiyorsa eksikligin olabilir diye...
Kötü, kac defs burnum kanadi benim gece uykuda djbdbd bogazima bogazima djjdjs
Kötü, kac defs burnum kanadi benim gece uykuda djbdbd bogazima bogazima djjdjs
Yanlış metalimsinin aliminyum tarzında tuzlumsu.. Kaygan bir tabakasıda var .. Pıhtı işte o kljsdlkjdkötü degil , metalimsi tadi var. abartilcak birsey degil aslinda. Farkli birseyi sevmek gibi ..
Valla beni tanimayan bu kiz manyak dicek : )))
Yanlış metalimsinin aliminyum tarzında tuzlumsu.. Kaygan bir tabakasıda var .. Pıhtı işte o kljsdlkjd
Yanlış metalimsinin aliminyum tarzında tuzlumsu.. Kaygan bir tabakasıda var .. Pıhtı işte o kljsdlkjd
Benim kadınımsa cennet kokusu .. Elin kadınıysa ki burnumun ne işi var orda çöplük... djhjkdsfBunu görünce ne hissediyorsun?
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.