İzle izle mgmf
Ayak falan yok dimi 🤣🤣🤣İzle izle mgmf
Ayak görselde yok konuşmada var hfxjAyak falan yok dimi 🤣🤣🤣
Bak açıyom kulağın çınlarsa benim oAyak görselde yok konuşmada var hfxj
Aç aç kötü görsel yok ajdar ı kötü saymazsak tabiiBak açıyom kulağın çınlarsa benim o
Ne dedi o ya owpdmflflpg bu adamın burcuna bakmaya ürküyomAç aç kötü görsel yok ajdar ı kötü saymazsak tabii
Avv avv diye havladıktan sonra düşünme yetimi kaybettim chenNe düşündün @nunu izlerken
Ben köpeksin dicem aww aww dicek diyor fjkfjNe dedi o ya owpdmflflpg bu adamın burcuna bakmaya ürküyom
Miyav olsa olurdu 🤣🤣🤣🤣Ben köpeksin dicem aww aww dicek diyor fjkfj
Tipini....
Emin ol vardır birileri o hiç belli olmuyorBu dünya starına hangi kız yüz vermiş acaba 🚬
Ben bi bakıyım neymişNe dedi o ya owpdmflflpg bu adamın burcuna bakmaya ürküyom
Allah korusun kızlarımızı 🤲Emin ol vardır birileri o hiç belli olmuyor
Kova 10 şubat 🤦Ben bi bakıyım neymiş
O burçların üstünü çizmek lazım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.