Yok.
Biliyor musun bunları kabul etmek zordur.Dik kafalı olmam.
Sabırsızlığım.
Ani öfke patlamalarım.
Ben eksikliklerimin farkındayım ve onları kabul ettim. Hiç kimsenin mükemmel olmadığını herkes söyler fakat kendini mükemmel sanmaya devam edenler çoğunluktadır.Biliyor musun bunları kabul etmek zordur.
Olgunluk ister.
Farkındalık kendini geliştirme olanağı sunar ve bir çok insan bu öz eleştiriden yoksundur.
☺️
Benimde öfke problemlerim var hep vardı.Ben eksikliklerimin farkındayım ve onları kabul ettim. Hiç kimsenin mükemmel olmadığını herkes söyler fakat kendini mükemmel sanmaya devam edenler çoğunluktadır.
Evet, hakikaten hiç kimse ve hiçbir şey mükemmel değil. Doğal olarak ben de değilim.
Belki sıraladığım eksikliklerim beni ben yapan, beni böyle güzel yapan şeylerdir. Onu da bilemiyorum. Fakat bunların farkında olmama rağmen bir türlü kurtulamıyorum.
Bakalım, belki yeterince olgunlaşmamışımdır.
Teşekkür ederim. :)
verdiğin kararı sonra beğenmediğinde oluyor ise dengesiz hisleri paylaşıyoruzÇok zor beğeniyorum ama bir anda bir hisse uyup karar da verebiliyorum. Dengesiz miyim neyim?
Yok, genelde beğeniyorum.verdiğin kararı sonra beğenmediğinde oluyor ise dengesiz hisleri paylaşıyoruz![]()
![]()
![]()
Benimde öfke problemlerim var hep vardı.
Öf sabırsızlık çok iyi biliyorum.
Ben yüzde 60 kurtulmuş olabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 10403
Psikoloji okumayı seviyom ama çok sık kitap okuyan biri değilim. Bu kitabın etkisi baya olumluydu.
Bence hayat 1 günü sinirlenip mutsuz geçirmek için fazla kısa 🚬
Magnezyum takviyesi ve b12 bu ikisinden ciddi yardım aldım.
Şuan bile b12 düşsün benim 200 lere kadar düşüyor gene bi gergin olurum. ☺️
kendi maceranı yaşamak istemen gayet haklı yani neden olmasınBen daha çok yaşayarak görme, değişme, ilerleme taraftarıyım. "Şimdi kendimde şu özelliği manipüle edicem" diyerek hiçbir şey yapmadım. Ne kitap okudum bununla ilgili, ne birini dinledim ne de bir şey yaptım.
Bir sürü arkadaşım var bir sürü kitap öneren. İlişkiler hakkında kitaplar, Hayat hakkında kitaplar, insanın genel psikolojik durumuna dair kitaplar...
Ben kitaptan kendimi değiştiremiyorum. Videodan, öğütten hiçbir şeyden fayda yok. Dinlemiyorum. Takmıyorum kafaya. Sabahlara kadar dünyanın en iyi kişisel gelişimcisi bir şeyler anlatsa bana, etkisi yine sıfır olur. Kabul edemiyorum müdahaleyi. Değişmem gerekiyorsa kendi başıma değişirim. Veya buna çabalarım en azından. İlişkilerin nasıl olması gerektiğini, ilişkinin bir döneminde partnerime nasıl davranmam gerektiğini kitaptan okuyarak öğrenme fikri çok saçma geliyor. Bunu kendim yaşayarak öğrenmeliyim diye düşünüyorum. Öfkemi nasıl kontrol altında tutacağımı, sabırsızlığımı nasıl dindireceğimi yaşayarak, deneyerek, daha doğrusu kendimi daha fazla tanıyarak çözebileceğimi düşünüyorum.
Yani yeryüzünde kısacık bir dönem yaşamış herhangi bir insanın oğlunun kaleme aldığı herhangi bir cümle, beni asla değiştiremez. Değiştirmeyi geçelim, fikir dahi veremez. Ben, kendi bildiğim, keşfettiğim yolda yürümeyi seviyorum.
Allah'ın yazdığı kitap etkilememiş beni, herhangi bir insanın yazdığı kitap vız gelir.Şaka tabi...
Takviye ilaç veya vitamin ile insan değişir mi onu da bilmiyorum. hiç denemedim. Faydasını görüyorsan ne mutlu senin adına. Ben onu da istemiyorum. Hiçbir müdahale olmadan, kendi başıma, kendiliğimden başka olmak istiyorum. Olur muyum? Yaşayıp göreceğiz. :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.