Nesi kötü güzel bir huy.Çok netim hemde pis net!
Nesi kötü güzel bir huy.Çok netim hemde pis net!
Fazla netlik kırıcı olabilir bazen...Nesi kötü güzel bir huy.
Ben kırılmıyorım çünkü yüzüme gülüp veya hiç bir şey demeyip içerleniyorsa veya başkasına bir şey diyorsa bu beni daha çok kırıyor. Bana söylesin dümdüz şu hareketinden rahatsız oldum bana saçma geldi net mis gibi ilişki. 🤣🤣🤣Fazla netlik kırıcı olabilir bazen...![]()
Ben kırılmıyorım çünkü yüzüme gülüp veya hiç bir şey demeyip içerleniyorsa veya başkasına bir şey diyorsa bu beni daha çok kırıyor. Bana söylesin dümdüz şu hareketinden rahatsız oldum bana saçma geldi net mis gibi ilişki. 🤣🤣🤣
Ben bir şeyleri uzun süre söylemezsem içime atarsam hasta oluyorum 🥲
Tahammülsüz olmam@Chen senin en kötü huyların neler pekiiiiii .f
Alakası da olabilir Chen ben açık fikirli olunmasını seviyorum.Alınmam.Sorun etmem.Saygı duyarım.Hakaret içermeyen her eleştiriye ve fikire varım.Fakat insanların yüzüne de bir sey soyleniyorsa kirici olmadan söylenmesi taraftariyim
Uslubumuz kimliğimizdir düşmanca tavırlarla eleştirirsek yapıcı olamayız...
Çatışmakla geçirecek insanların negatifini üstümde birikterecek gücüm yok 🚬
Konunun senle ilgisi yok @nunu ❤️
Sen her şeye sölemem yazıp böyle sorular soruyor isen lütfen sende kötü bir huyunu bırakır mısın?@Chen senin en kötü huyların neler pekiiiiii .f
Vay be gene sölemem yazacağını düşünmüştüm.Tembel ve uyuşuk olmam nası begendinmi lol ?
adshfjfdasd @nunu
Sana zarar biliyon demiAffedemiyorum
HıhımmmSana zarar biliyon demi
affetme ama unut yoksay olmuyor mu öyleHıhımmm![]()
Kadınlar unutamıyor @nunu hanımcımaffetme ama unut yoksay olmuyor mu öyle
Kötü günlerdi geldi ve geçti bitti.
Çok kalabalık ortamda uzun süre kalınca nefes alamıyormuşum gibi geliyor.
Bebek, çocuk sevmem en yakın arkadaşımın bile olsa 1 2 saat dayanır, ben kaçar der ortamdan uzaklaşırım.
''Hem oyun oynarım, hem oyuna sinirlenirim'' kısır döngüsüne sahibim... -,-
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.