Kıyamet?O "Büyük Gün" gelirse kararını iyi düşün!
Banada not yaz sevgili Cat DardayımYoo sigara cözüm degil, ama iyi olur..
sanirim bu yanlis not kdjd
Banada not yaz sevgili Cat Dardayım
kurs başladı ara tatile girmişti balık boyuyorum bitince atarımResimlere basla, belki biraz rahatlatiir sevili nunucum

kurs başladı ara tatile girmişti balık boyuyorum bitince atarım
Evde bir şey boyadığım yok açıkcası virüslü gripten bulaştı onu bi atlatıym bir yerden başlamak lazım ^^
Teşekkürler
![]()
katı meyve sıkacağında zencefilli pancarlı portakallı yardırıyorum toparlıcam inş 1 2 güne ^^Cok gecmis olsun nunucum, yüksej doz C vitanin almaktan korkma, vucudunun ihtiyaci olabilir.. evet lütfen merak ettim baligi 🤩
Ben o olaylari saldim ya, direkt toz hakinde aldim, 3-6 gram cakiyorum jsjsjskatı meyve sıkacağında zencefilli pancarlı portakallı yardırıyorum toparlıcam inş 1 2 güne ^^
Sen nasılsın
Ya kıyamam diyabet mi o nasıl olmuş ömrümde ilk kez duydum çok geçmiş olsun ponçiğeBen o olaylari saldim ya, direkt toz hakinde aldim, 3-6 gram cakiyorum jsjsjs
Iyiym ya is güc derken günü öldürüyoruz, kedimin biri diyabet olmus onunla ugrasiyorum dhhds
Ya kıyamam diyabet mi o nasıl olmuş ömrümde ilk kez duydum çok geçmiş olsun ponçiğe
Ben o kadar sıkıyom ediyom stres kaynaklı mıdır nedir gene bünye gg anlamadım gitti lkdfmkdfg
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.