ben de demlerken bir karanfil atıyorum içine, güzel aroma oluyoraynı şey aklımdam geçti bende karanfilli çay içiyorumşimdi bitti.
ben de demlerken bir karanfil atıyorum içine, güzel aroma oluyoraynı şey aklımdam geçti bende karanfilli çay içiyorumşimdi bitti.
çay demli sohbet derin olsun lütfenhemmenn duble mi olsun
afiyet olsun askımm💖💖aynı şey aklımdam geçti bende karanfilli çay içiyorumşimdi bitti.
Sen bu işi biliyorsun.ben de demlerken bir karanfil atıyorum içine, güzel aroma oluyor
Transparan blazer ceketinle lkdfg bahçe temizlerken bi gözümün önüne geldin.Git de bahçeyi temizle ırgat !
Transparan blazer ceketinle lkdfg bahçe temizlerken bi gözümün önüne geldin.
View: https://www.instagram.com/p/CrGimdxMpJ1/ Ben buldum bi tane bak bakem![]()
Ne bileyim lkjsnfdg@nunu kendi yazdığıma değil attığın sigara emojisine daha çok güldüm 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.