Vasıfsız olarak kendim çözmeye çalışıyorum işte daha ne olsun. djjdndkshdjdben hallederim canım. henüz vasıfsız birine görünmemişsin belli ki...
Vasıfsız olarak kendim çözmeye çalışıyorum işte daha ne olsun. djjdndkshdjdben hallederim canım. henüz vasıfsız birine görünmemişsin belli ki...
kelin dermanı olsa forumda takılmazdı...Vasıfsız olarak kendim çözmeye çalışıyorum işte daha ne olsun. djjdndkshdjd
Kel diyince aklıma Run geldi bak, hâlâ görmedim. Görmediğim her saniye daha çok merak ediyorum.kelin dermanı olsa forumda takılmazdı...
keyfin bilir
Aman sacsiz insan mi olur ya?
Insanin süsü.
Not my cup of tea.Oluyor çiçeğim: )) çok sexi de duruyorlar 😜
Yani şuraya..Ekli dosyayı görüntüle 18897
Yok değil varlar: ))
Genelde kaslı ve tarzı olanlara çok yakışır.
Bknz.: Vin Diesel
Yani şuraya..
Bknz. : Run Benzin yazmanı beklerdim..
Allah ne muradın varsa versin enci.. dünyanın bütün yakışıklı kelleri senin olsun.Ben severim kelleri
Foruma golcü lazım dediler, geldik dostum..Son başlıklara bakına Psinoza ve Run'ın topu orta sahada çevirmeyi bırakıp, gole yönelik ataklara başladıkları aşikar.. Ama yukarıda da bahsedildiği üzere Bknz: Run diyorum ben de.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.