kel erkek yenmez mi...Nedir canım senin bu kel alerjin 😁
Ne demek yok.Öyle bişey yok
🤷🏻kel erkek yenmez mi...
Anlık bölümüne bak bir istersen.. yeni fotoğraflar attık..@Run şu an tüm forum olarak senden selfie bekliyoruz, istek değil ihtiyaç.
Ama ama, kelini görmedim bu haksızlık.Anlık bölümüne bak bir istersen.. yeni fotoğraflar attık..
Heyecan yaptım dur, yaşlıyım ben ya.Ama ama, kelini görmedim bu haksızlık.
Tansiyon ilacı almadan foruma girme lütfen, sana bir şey olsun istemeyiz..Heyecan yaptım dur, yaşlıyım ben ya.
Sen beni kıskanıyor musun lan :)kelini gösterirse ruhsal ve mental hasara neden olabilir.
saçım bir an dökülse de şu kıskançlığım bir bitse diyordum ben de yavrum.Sen beni kıskanıyor musun lan :)
Ruhsal ve mental olarak yeterince hasarlıyım, sahiden ağır hasarlı hxjxbjxbsnsgsjsbjskelini gösterirse ruhsal ve mental hasara neden olabilir.
canım sen nasıl bir modelsin çözemedim. çıtırdan ağır hasarlı olmamalı.Ruhsal ve mental olarak yeterince hasarlıyım, sahiden ağır hasarlı hxjxbjxbsnsgsjsbjs
O yüzden görebilirim bence..
Beni çözmek için 5 bilim insanı, 7 astrolog, 2 psikolog, 3 psikiyatri uzmanı uğraştı da bir halta yaramadı ya maalesef..canım sen nasıl bir modelsin çözemedim. çıtırdan ağır hasarlı olmamalı.
ben hallederim canım. henüz vasıfsız birine görünmemişsin belli ki...Beni çözmek için 5 bilim insanı, 7 astrolog, 2 psikolog, 3 psikiyatri uzmanı uğraştı da bir halta yaramadı ya maalesef..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.