Tema Editörü

KEDİSEL 😽

Konu Sahibi
Mutfağa girmemesi gerektiğini öğrendi aslında ama kapıyı kapalı tutuyorum yine de. Çocuklarda 2 yaş sendromu var ya belki bu da öyle bir süreçten geçiyordur. Biliyor ama kendini kanıtlama çabasında.: ))

Seninkinin kızgınlığı beni çok korkutuyor. Aynılarını yaşamam inşallah.

Lazerle ben de oynatıyorum ama lazer zararlı falan diyorlar. Ben de ayakkabı bağcığını söktüm onunla koşturuyorum. Nefes nefese kalıyor sonra yorulup uyuyor aptal.: )))
Dili dışarda kalıyor mu 🤣🤣 öyle olunca ben gülme krizine giriyorum.
Valla ben böyle bir şey görmedim. Umarım sende böyle olmaz. Kediye ayrı üzülüyom kendime ayrı.
Veterinere gittik veteriner muayne ederken korktu kedimden bir kızdı tısladı hırladı birşeyler diyor cadoloz 🤣🤣🤣
Misha taktım adını kedi pakize çıktı.
Döngüsell 😭😭😭😭

Konu Sahibi
Bak çok samimi bir bilgi veriym ben her miyavladığında ilgilendiğim için kedi bana gelip sürekli miyavlıyor. Sürekli ilgi istiyor.
Şimdi başa dönsem her miyavladığında ilgilenmezdim.
Okuduğuma göre miyavladıkça tepki aldığı zaman daha çok miyavlıyor.
Şımarık çocuk gibi düşün.
Biz şuan böyleyiz 😹

Dili dışarda kalıyor mu 🤣🤣 öyle olunca ben gülme krizine giriyorum.
Valla ben böyle bir şey görmedim. Umarım sende böyle olmaz. Kediye ayrı üzülüyom kendime ayrı.
Veterinere gittik veteriner muayne ederken korktu kedimden bir kızdı tısladı hırladı birşeyler diyor cadoloz 🤣🤣🤣
Misha taktım adını kedi pakize çıktı.
Döngüsell 😭😭😭😭
Bak çok samimi bir bilgi veriym ben her miyavladığında ilgilendiğim için kedi bana gelip sürekli miyavlıyor. Sürekli ilgi istiyor.
Şimdi başa dönsem her miyavladığında ilgilenmezdim.
Okuduğuma göre miyavladıkça tepki aldığı zaman daha çok miyavlıyor.
Şımarık çocuk gibi düşün.
Biz şuan böyleyiz 😹
Yok, dili dışarda kalacak kadar koşturmuyorum, bir yerlere çarpıp duruyor zaten, allahın sakarı.ddd

Ben de Çılgın Bediş diyorum bazen. : ))))

Uyandığında ilk miyavlıyor sonra kendine gelmeye çalışıyor. Her miyavladığında ben de konuşuyorum. Canı sıkılıyor oyun istiyor miyavlıyor, ilgileniyorum. Bazen de işim olmuyor, sadece konuşuyorum. Pes edip kafasına göre takılmaya başlıyor.

Dün az kalsın bir kedi elimde kalacaktı. Yakalayamadım. Allahtan da yakalayamamışım. Sonuçta hayvan doğası gereği hareket ediyordu.

Pencere de iki adet kumru yavrumuz vardı daha önce. Bir akşam geldiğimizde saksı devrilmiş yavrular ortada yoktu. Dedik heralde itişirlerken saksıyı devirdiler falan. Neyse çok geçmedi bir kaç gün sonra yine bir yuva kuruldu ve yumurtalar geldi. Bu sefer saksımız sağlam. Sağlam olmayan saksıyı kaldırmıştık. Yavrularımız doğru. Mutlu mesut takılıyoruz dün evde dinlenirken bir ses oldu bir baktım kedi balkon demirlerinin kenarından gelerek sıçra salon camının demirine sıçra ordan yavru kuşun tekini kaptı diğerini yakalamaya çalışırken ben müdahale ettim ama ikinci yavruyu da ağır yaraladı. Ne sövdüm ne sövdüm kediye o sinirle... Biri yem oldu diğeri aldığı yara nedeni ile öldü. Daha önceki yavrularında akıbeti böylece aydınlanmış oldu.

İlginizi Çekebilecek Benzer Konular

Geri