Kedim Dışarı Kaçtı Geri Gelmiyor

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Kedim sabah tuvaletin kapısı açık kalınca havalandırmadan kaçmış. Kapı kapandı sandık meğersem kapanmamış. Normalde dışarı kaçmalarında çok uzaklaşmaz bahçede bulurduk yada kendisi gelirdi ama sabahtan akşama kadar gelmeyince artık gelmeyecek korkuları sarmaya başladı. Çok geniş çevrede ikiye ayrılarak aradık ama bulamadık. Sabahtan beri arayacak dermanımda kalmadı.

Kedimin bir gözü yok diğer gözü ise perdeli ve sadece ışık alıyor yani görme yetisi yok. Ne yapacağımı bilmiyorum sabahtan beri moralim çok bozuk.

Bu konuda deneyi mi olanlar var mı? Sizce geri gelir mi? Aç susuz ne yapıyordur çok canım yanıyor 😞

IMG_2405.jpg

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Ya kör olmasa bu kadar sıkıntı yapmayacağım. Gider başka kedilerle takılır sıkılınca gelir tipik kedi kronolojisi.

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Bize haber ver gelince :( başka kedilere takılmıyor ev kedisi :((( dışarıda hayat zorlu

• Sad
Tepkiler: Era

Neşe Palamudu

Platin Üye
Kıyamam kendine arkadaş gurubu yapıp çete lideri oluyormuş başına bir şey gelmeden yuvasına dönmesini diliyorum.

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Kıyamam kendine arkadaş gurubu yapıp çete lideri oluyormuş başına bir şey gelmeden yuvasına dönmesini diliyorum.
Kedimin gözü kör diğerinin yetisi sadece ışık alacak kadar. Yani körden hallice. Çete falan pek yapamaz bence. Aramaktan tüm vücudum ağrıyor ama bulamadım maalesef :(

Küboo

🎈
Board Admin
Ya cok üzüldüm😔😔 durum nedir @Era ? Gecmis olsun...
Suan icimden dua ediyorum insallah dönmüstür onun haberini aliriz diye

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Maalesef sabah 6'da kalkıp aramaya çıktım. 9 gibi gene aramaya çıktım ama hiçbir yerde yok. ChatCPT çok uzaklaşmış olmaz korktuğu için bir yerlerde saklanıyordur. Korkakn kediler sahiplerine bile cevap vermeye bilir diyor.

Üst Alt