Biraz yamukluk var gibi görünüyor..görsel yamuk mu bana mı öle geliyo simetrim tuttu .s.s
Şimdi artık bana da yamuk geliyorgörsel yamuk mu bana mı öle geliyo simetrim tuttu .s.s
ama baştan yamuktu zatenŞimdi artık bana da yamuk geliyor
Bana ilk başta yamuk gelmedi entrylerinizi okuduktan sonra yamuk geldi (:ama baştan yamuktu zaten
aslında yamuk değil yavaş yavaş aşağı inince üstten sağ ve sol eşit gibi ama bi yamukluk da var çözemedim .s.s acaba köpekler mi yamuk duruyo ondan mı göz yanılıyo, aklımda deli sorular .s.s
bugün biri bana kitleleri peşinden sürükleme ve ikna kabiliyetin çok yüksek dedi, bak bu bi işaret bugün herkesi etkim altına alıyorum hjsghfkBana ilk başta yamuk gelmedi entrylerinizi okuduktan sonra yamuk geldi (:
yiiaaaaa ponçiiikkkkkkkkkkkk
Yamuk zaten. O yüzden çizdim çizgileri daha rahat görün diye..Su terazisi koysan bana yine yamuk gelecek o @CipraLex
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.