Kaygı değersizlik hissi

Ben erkeğim.Bende son zamanlarda psikolojik olarak sorun başladı.Mesela 5 yıl önce bir fabrikada yeni işe başlamıştım.bana iş öğreten çocukla molaya çıktığımda başka bölümde olan kız arkadaşının yanına gitti bende yeniyim oturdum yanlarına bana iş öğreten çocuk kıza diyor ben iş öğretiyorum filan birbirine takılıyorlar kızda bırak yaa senmi öğreten diyor çocuk ise evet sor arkadaşa diyip beni kastediyor yani kızda bana bakarak öğrenme lan boşver bu ne diyorsa tersini yap diyor gülerek çocuğa takılıyor şakasına yani.Bende bu lan kelimesine ara ara aklıma geliyor takılıyorum sanki hakarete uğramışım kendimi kıza ezdirmem gibu beynimde senaryolar kuruyorum ya kıza düzgün konuş deseydim kız kesin beni terslerdi gibi şeyler veya kız nasıl tanımadığı ilk defa gördüğü birine lan der aklım almıyor gibi şeyler düşünüyorum. Kız böyle cok özgüvenli nasıl desem ağzında sigara çok konuşan tipine baksan dersin ya uyanık birine benziyor öyle biriydi sadece bu olayda değil karşı cinse karşı bazı kızlarda böyle oluyor bana .Kız beni ilk defa gördü ama cok rahat lan lan diye hitap etti buda zoruma gitti .Sizce abartıyor muyum siz olsanız takar mıydınız?Nasıl böyle düşüncelerden kurtulurum?karşı cinse karşı özellikle çirkef saygısız gibi duran kadınlara karşı korkum ar sanki onlara cevap verememek sanki onlar benden üstün beni kuchk görüyor kim olduğumu bilmiyor gibu şeyler düşünüyorum yani haketmedigim sekilde bana davranacak kesin diye senaryo kuruyorum.Bir ton kadın karakter çeşidi var siz olsanız her türlü kadın veya insan tipiyle korkmadan durup başedebilir misiniz.Bu durumdan nasıl tek basına kurtulurum .Bu bir çok kadına karşı oluyor bende.Kaba davransa hemn özgüvenim düşüyor sanki ona gücüm yetmez o kız beni yer bitirir gibime geliyor

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Geçmiş olsun başka kıza bak

forumtutkunu

Elmas Üye
Kafanda kurma öyleyse :) sen saygılı iletişim kurarsan çevrende öyle insanlar olur. :) sen de çevrendeki insanlar gibi olursun :)

Süreyya

Süper Mod

Psinoza

Altın Üye
bıyık büküle büküle kaytan, insan s.. s.. şeytan olurmuş...
biraz daha dişini sık dostum...

Moderatörün son düzenlenenleri:

Garga

Altın Üye
Sen erkeklik savaşı veriyorsun LAN diye bir şey yok

Üst Alt