O küçük kavgada geçerli. Büyükler için adam adamı öldürür
Ayy naz yapmış da minnacık triplenip küsmüş, mesaj atmış bakmamış, aramaya dönmemiş, vay niye bu hafta senin istediğin yere gittik de benim istediğim yere date götürmedin vs vs vs vs küçük sincabın gönlü alınırken sekse dönüşmüş
Siz bide büyük kavga edin de görün bakalım nasıl sevişeceksiniz :))))
Şiddet mi olsunDöve döve jdhsjshs
Bahsi geçen kavga seksine konu olan kavga bu değildir.O küçük kavgada geçerli. Büyükler için adam adamı öldürür
Ayy naz yapmış da minnacık triplenip küsmüş, mesaj atmış bakmamış, aramaya dönmemiş, vay niye bu hafta senin istediğin yere gittik de benim istediğim yere date götürmedin vs vs vs vs küçük sincabın gönlü alınırken sekse dönüşmüş
Siz bide büyük kavga edin de görün bakalım nasıl sevişeceksiniz :))))
Şiddet mi olsun
Bahsi geçen kavga seksine konu olan kavga bu değildir.
Kavga edelim de sonra barışırım şiarıyla yaşanan kavga hiç değildir.
Kavga sonrası seksi için seksin hesapsız olması gerekir. Aniden yaşanması ve kavga sonrasında bile çıkarılamamış hınç ve hırs ister ki o hırs ve hınç, seks esnasında çıkarılabilsin.
Tadı öyleli olursa kalır damakta.
daha fazla detay verip tadımızın kaçmasını istemiyorum kasdjaskd ama konu, ne demek istediğimi anladınız olarak check edildi adklasjdZaten ironi yapmışlar : ) @alcatraz ’ım ; ))
daha fazla detay verip tadımızın kaçmasını istemiyorum kasdjaskd ama konu, ne demek istediğimi anladınız olarak check edildi adklasjd
Şiddetsiz ne anlamı var...Olsun tabi: )
Şiddetsiz ne anlamı var...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.