https://www.kadinlarduysun.com/katina-fali-bak/
İçim karardı bu nası kıskançlı tartışmalı sorunlu bir falmış böyle![]()
Assyranta Ters
Assyranta Abanoz'un sultanı Bu kadın kötü bir ortak ve kötü bir ilişki demektir. İlk açılan kart olmaması iyidir. Ailede bölünme veya kazanılmış bazı şeyleri kaybetmek olası. Aşk Anlamı : Birisi veya sosyal farklılıklar ve ekonomik zorluklar yüzünden çift arasında sorunlar yaşanacak, ancak bunlar atlatılacak.
![]()
Saah Ters
Saah Zümrüt’ün paşası Sorumluluklar istenilecek. Bu kişinin entrikaları ve küstahlıkları hedefe zarar verecek. sonraki kart bu hasarın onarılıp onarılmayacağını gösterir. Sevdiğiniz kişi sürekli sizi düşünüyor ve size bir aşk mesajı yollayacak.
![]()
Mida
Çalışkan ve beceri sahibi bir kadın. Evine düşkün, hoşgörülü olmasına rağmen şüphe ile takip eder. Sizi çok kıskanan bir kadın. Arkadaş olarak zor biri. Kıskançlığı yüzünden aranızda güven olamaz. İhanete uğrayan biri. Aşk Anlamı : İlişkide sorunlar var. Kavgalar, karşılıklı atışmalar, şikayetler ve kıskançlık söz konusu.Senin ilgilendiğin kişi seninle ilgilenmiyor yada vakit geçiriyor. Bu durumun farkına varıp ilişkiyi hemen sonlandıracaksın
Şöyle bişi çıktı
Zümrüt'ün atı. Hastalık. Şizofrenin davranış, ruhsal dengesizlik. Ruh hastalığı. Eğer bu kart ters çıkarsa o zaman her şeye hazırlıklı olun. dfgnşbdflkjnbgşdljkfg![]()
Hesse Ters
Zümrüt'ün atı. Hastalık. Şizofrenin davranış, ruhsal dengesizlik. Ruh hastalığı. Eğer bu kart ters çıkarsa o zaman her şeye hazırlıklı olun. Mutlu olun, sizi seven kişi derin ve içtenlikle seviyor sizi. Dönecek aşkınız tekrar gün görecek.
![]()
Nil
İşiniz iyi gidiyor ve meyvelerini verecek. İyi bir tohum attığınız bir gerçek. Şimdi birşeye başlıyorsanız sonu verimli olacak. Doğurganlık ve mutluluk. Zor işle kazanılan servet. Sorgulayan kişi için çıkıyorsa o zaman o kişi servet uğruna bir işkolik olacak. Kart işte ve ticarette başarıyı gösteriyor.
![]()
Yatağan Ters
Sorunlar olacak ama umut var ve tehlikeler önlenebilir. Haberiniz olursa ve meydan okumaya hazırsanız tehlikeyi atlatabilirsiniz. Bu kart ayrıca düşmanlarınızın ortaya çıkacağını işaret eder.
abowww
Hayat bana gülmüyor hiç @nunu fallarda bileİçim karardı bu nası kıskançlı tartışmalı sorunlu bir falmış böyle![]()
Ben hazırım jklsadZümrüt'ün atı. Hastalık. Şizofrenin davranış, ruhsal dengesizlik. Ruh hastalığı. Eğer bu kart ters çıkarsa o zaman her şeye hazırlıklı olun. dfgnşbdflkjnbgşdljkfg
Sorunlar olacak ama umut var ve tehlikeler önlenebilir. Haberiniz olursa ve meydan okumaya hazırsanız tehlikeyi atlatabilirsiniz. Bu kart ayrıca düşmanlarınızın ortaya çıkacağını işaret eder.
dşfglmşdlkgf
Güler yaw neden gülmesin sen hamur yoğururken görmemişsindir gülmüştür o kapı arasından falanHayat bana gülmüyor hiç @nunu fallarda bile
Eğlenmeyek mi -,- Bende ilk sayfaya girdiğimdeki baktığım falı kaybettim konuyu açarken sonra tekrar çektim napayımEprahhat Ters
Eprahhat Zümrüt sultanı. Nankörlük ve kindarlık. Hedefler tamamlanamıyor. Bir toplantı, yeni bir aşka kapılacaksınız ve hayatınızı terse çevirecek. Bunu kabul etmeniz lazım.
![]()
Kitap Ters
Size yük olan derin büyük bir sır anlamındadır. Gözyaşları ve derine gömülmüş sırları, ve korku gizliyor. Öğreneceğiniz sırlar size gözyaşı getirecek ama sonunda bilgi alacak ve olayları çözeceksiniz.
![]()
Dağ Ters
Kırılacaksın. Her yeni başlangıcı başarmak zordur. Mutluluk üzüntüye dönüşüyor ve hayaller yıkılıyor.
Aynı sıradaki kartları ilk seçtiğimde farklı şeyler çıkmıştı o zaman başkaydı şimdi başka. Şimdi 5dk içinde benim kaderim değişti mi??
Kız ne çıktı paylaşsaydın yaBana çok kötü şeyler çıktı, tövbe estağfurullah.
Merakli nunu..Kız ne çıktı paylaşsaydın ya
Ama öyle bir yazmışki ben nedeyim şimdiMerakli nunu..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.