A
Aldebaran
duygusal boşalma, arınma
1. si tanım, 2. si reel örnek, 3. sü görüpte anlamayanın sormuş olduğu soru, 4. sü ise demanstratorNasıl mesela
Anlamadım1. si tanım, 2. si reel örnek, 3. sü görüpte anlamayanın sormuş olduğu soru, 4. sü ise demanstrator
tamam daha açıklayıcı anlatıyorum, diyorum ki;Anlamadım
Herşey katarsis mitamam daha açıklayıcı anlatıyorum, diyorum ki;
1. si benim "katarsis" için yapmış olduğum tanımlama; yani, " bir tür duygusal boşalma" durumudur, örnek olarak " ağlama " buna örnek gösterilebilir çünkü duygusal bir uyarım sonucu açığa çıkan bir durumdur.
2. 'si çok saygı değer s.mod 'umuzun duygusal olarak boşalması; yani, "katarsis" topic başlığının yanıdaki kırmızı renkten çok etkilenmiş olmalı ki hunharca gülüp, bunu dile getirerek random atmış, yani bir "katarsis" durumu yaşamış.
3. ise senin yorumun, durumu anlayamadığın için soru sormuşsun ve 4. olarakta benim yorumum bir " örnek " gösterici olarak topic altına post olarak paylaşılmış.
şimdi, anlayabildin mi?
hepimiz mephobia 'yızHerşey katarsis mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.