Doğal dortamı neresi ;d
ormana gidelim derse ne olacak
ona anne şefkati gösterin ;d
kahveye gidiyorsa akşamları ya okey oynuyorsa parasına ne yapıcazEn cok kendi olabildigi alanlar
insta kullanmıyorsaBaşka bir insta vs hesabından yürüyün![]()
vs yazdım ya işte onda ne hesap olduğunu biliyorsanız eklemeye çalışıp yürüyün yeni hesap olmasın sizde ekli olmayan bi arkadaşınızın hesabı falan olabilir şüphe çekmeyecek bi hesap burda forumsalda bile olurinsta kullanmıyorsa
Facebook kullanıyorum derse ;d
senin hesaptan ben gibi yürüsek olur mu ;Dvs yazdım ya işte onda ne hesap olduğunu biliyorsanız eklemeye çalışıp yürüyün yeni hesap olmasın sizde ekli olmayan bi arkadaşınızın hesabı falan olabilir şüphe çekmeyecek bi hesap burda forumsalda bile olur
Benim hesapta kadın yazıyor yani bu iş nasıl yapılamazsa fazlasıyla öyle duruyorsun sen yapma saygılarsenin hesaptan ben gibi yürüsek olur mu ;D
tmmBenim hesapta kadın yazıyor yani bu iş nasıl yapılamazsa fazlasıyla öyle duruyorsun sen yapma saygılar
Küfür ederse ne olacakKızdırın biraz
kahveye gidiyorsa akşamları ya okey oynuyorsa parasına ne yapıcaz
ben pusuya yatayım zaten yatmayı en cok seven benim ;dSen birşey yapma bence de 😂
Küfür ederse ne olacak
kötü alışkanlıklar da bugün sen ;dBen daha güzel ederim: )
bunu yazmaya gelmiştim.Kızdır ve hata yap : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.