Fluffyyy burcunu söyledin mi hiç baya burç paylaşımı yaptım ama seni hatırlamıyorum.Erkekler sanki güzel de
Oğlak galiba o konuya yazmiş az önceFluffyyy burcunu söyledin mi hiç baya burç paylaşımı yaptım ama seni hatırlamıyorum.
Sordum tam o yazısını gördüm bende.Oğlak galiba o konuya yazmiş az önce
Lem gene bize giydirildi yaErkekler sanki güzel de
Güzel misinLem gene bize giydirildi ya
dolandırılan biz
Kandırılan biz
Saf duyguları ile oynanan biz
gene suçlu çıktık iyi mi
Evet daş gibiyimGüzel misin
Kalbin mi?Evet daş gibiyim
Tüm organlarımKalbin mi?
Yiaaaaaaa heykel gibiyim maşallah de
geçerli bir örnek değil, soldaki hali de gayet güzel. hatta makyajlı olandan çok daha güzel
Bence geçerli ikisi arasında aldatıcı bir aura vargeçerli bir örnek değil, soldaki hali de gayet güzel. hatta makyajlı olandan çok daha güzel
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.