Bekar abi konuşması... Kardeşim daha görümce olmadı... Dur ve bekle :)Kardeş candır canimdir.
Hep bir ablam olmasını çok isterdim mesela, ama Allah bir kız kardeş verdi. Bir kız kardeşe sahip olmak, ona abilik yeri geldiğinde babalık yapmak müthiş bir şey ya.
Ben bunun ekran görüntüsünü aldım. Bilgin olsun 🤗Kardeşim ile aramda 1 yaş var. Hiç böyle davranmadım ona. Davranamadım. Kavga etmiyor muyuz? Elbette. Fiziksel olarak altıma da alır, sabaha kadar döverim istesem. Ama yapmam.
Bir başkasına asla yaptırmam zaten. İnsanın ne olursa olsun, bir kardeşinin olması dünyanın en güzel şeyi.
Ben bunun ekran görüntüsünü aldım. Bilgin olsun 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.