Kim oooooNerdesin 1 tanem onlayn ol artik
Kim oooooNerdesin 1 tanem onlayn ol artik
Hepsini denedim, olmadı..uygulaması vardır. telefondan kumanda. ben denemiştim olmuştu
Kaç para bi kumanda. Atıp kırdığındaki rahatlamayı düşün. 1 tane daha sipariş et.Hepsini denedim, olmadı..
Televizyonun markası tırt sanirsam..
Ya orijinalini bulamadım, birtane aldım ama mouse kısmı yok, netflixte yazı yazamıyorum.Kaç para bi kumanda. Atıp kırdığındaki rahatlamayı düşün. 1 tane daha sipariş et.
Hep böyle vurdulu kırdılımısın. Ben çok korkarım.Ya orijinalini bulamadım, birtane aldım ama mouse kısmı yok, netflixte yazı yazamıyorum.
Keşke kırmasaydım be.
Yazamıyorum diyince sanırım mesaj olayını da çözdüm.Ya orijinalini bulamadım, birtane aldım ama mouse kısmı yok, netflixte yazı yazamıyorum.
Keşke kırmasaydım be.
Nasıl?Yazamıyorum diyince sanırım mesaj olayını da çözdüm.
Neyi söylüyorsun ki zaten, biz boşuna kqnkqyiz...sölüemem .d @Adrasteia
O bahsettiğin zarf işaretini sen bende görüyorsun dimi ? Ben sende göremiyorum. Aramızdaki tek fark. mesaj sayısı. Sanırım sınır var. belli bir mesaj sayısına ulaşmadan. yürünesi yolları kapatıyorlar (:Nasıl?
Hep değilim bu arada, beni ona getirmek için çıldırtmış olmalısın.
Beni çıldırtmayın arkadaşlar..
Hee bak bu çok mantıklı ya.O bahsettiğin zarf işaretini sen bende görüyorsun dimi ? Ben sende göremiyorum. Aramızdaki tek fark. mesaj sayısı. Sanırım sınır var. belli bir mesaj sayısına ulaşmadan. yürünesi yolları kapatıyorlar (:
Saçmalıklarıma çok odaklandığından. mantıklı düşünemiyorsun benimle ilgili.Hee bak bu çok mantıklı ya.
Niye hiç aklıma gelmedi ki..
Yo, çok saçma jdjsjsjsjsudSaçmalıklarıma çok odaklandığından. mantıklı düşünemiyorsun benimle ilgili.
@Chen kankimi şahit tutma diyorsun. Tutmaya tutmaya özledim. Ne kadar takılan bir insan olduğumu bilir o. Takıla takıla buralara geldim asjdgakjhsdYo, çok saçma jdjsjsjsjsud
Saçmalamakta güzeldir bazen ya, takılma.
Düşündümde buna tam olarak istediğim cevabı vermemişim. O aklına gelmedi de zarfa tıklayıp mesaj yazan yerlerin mi yorgundu ? demem daha güzel olur muş.Hee bak bu çok mantıklı ya.
Niye hiç aklıma gelmedi ki..
E ama sende sınırlama varsa benim yazmam neyi ifade edecek? Yine yazamayacaksın mantıken.Düşündümde buna tam olarak istediğim cevabı vermemişim. O aklına gelmedi de zarfa tıklayıp mesaj yazan yerlerin mi yorgundu ? demem daha güzel olur muş.
Ben onu çözdümde sen denemeye cesaret mi edemedin ? Tabi ki sana yazılana karşılık verebiliyorsun. Zira olay ilk mesajı atabilmekte. Sonrası sınırsız.E ama sende sınırlama varsa benim yazmam neyi ifade edecek? Yine yazamayacaksın mantıken.
Bir de kendin çöz istedim jdjdjd
Ve hala o zarfla mı oluyor diye ben denemedim.
@Adrasteia ile özel mesaj ile ilgili ilmihal ediyorduk. Nasıl atılır neden görünmez. Atılırsa cevap verilirmi gibi.Noruonuz genjler yiaa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.