Ne bileyim be, siyah kocaman bir yılandı. Ama çok büyüktü.Ne tur bi yilandi
Anaconda mi boga yilanimi
Kobrami su yilanimi kara mambami
Mis gibi türk kahvesi var iken Nescafe ne ya..Neden bu nescafe bende ayılma etkisi yapmıyor. Kafein yok mu idi bunlarda. Kafamda deli sorular
Birinde su kaynıyor bardağa giriyor. kullan at. diğerinde makinesini yıkamak lazım. iş. sevmem.Mis gibi türk kahvesi var iken Nescafe ne ya..
Tembelliğin bu kadarı..Birinde su kaynıyor bardağa giriyor. kullan at. diğerinde makinesini yıkamak lazım. iş. sevmem.
Editlemeyeylim dedim, diğer yandan türk kahvesi çok favorim değildir. Çay severim ben. Greed im bile var. Baktın olmuyor. Çay iç. diye. çete mi dönsemTembelliğin bu kadarı..
Şimdi uzun yolda olsamd a içsem dicem. Saçma gelcek. Ama kankim köye giderken hep yolda, bir türlü ısınmayan garip termos gibi zımbırtısında buzlu kahve sunardı arabayı sürerken uyumayayım diye. Konu beynimde oraya bağlanıyor.O değil de canım soğuk kahve çekti.
Saçma gelmedi bu sefer, demek altyazıları eklemem gerekiyor.Uzun yol, soğuk kahve, müzik.
Güzelmiş aslında.
Dışar vurum iyidir. İçinde kalacağına.Keşke o sinirle kumandayı kırmasaydım..
uygulaması vardır. telefondan kumanda. ben denemiştim olmuştuIyidir de şimdi de Netflix bile açamıyorum dhdhdjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.