Bahşiş kopartamayan böbrek söker diyorsun yani 😬Eskiden tonton amcalar davulcu olurdu. Şimdi hapishane kaçkını tipler davul çalıyor sahurda. İnsanın aklına her şey geliyor.
Bahşiş kopartamayan böbrek söker diyorsun yani 😬Eskiden tonton amcalar davulcu olurdu. Şimdi hapishane kaçkını tipler davul çalıyor sahurda. İnsanın aklına her şey geliyor.
Yakın sayılabilecek bir akrabamın şekerden dolayı bacaği kesildi
Hastaneye gitmek için vicdanım ve gururum arası aşiri muhasebe yapıyorum
Bu zamana dek bile isteye uğrattığı maddi zararların yanında hayatımın on yıldan fazlasını zehir etmesi de cabası
Evet evet insanlık bende kalsin diye yiyecek bir şeyler hazırlıyorum şu anAllah yardımcın olsun, en uygun yolu seçeceğinden eminim 😘
Benzer bir durum bende de var. Muhtemelen yine geçmişi unutup hiçbir şey olmamış gibi destek olan taraf ben olacağım.Yakın sayılabilecek bir akrabamın şekerden dolayı bacaği kesildi
Hastaneye gitmek için vicdanım ve gururum arası aşiri muhasebe yapıyorum
Bu zamana dek bile isteye uğrattığı maddi zararların yanında hayatımın on yıldan fazlasını zehir etmesi de cabası
Yaa olmuyor işte aslında nasıl tavır koymam gerektiği belli de insanlık bende kalsin yineBenzer bir durum bende de var. Muhtemelen yine geçmişi unutup hiçbir şey olmamış gibi destek olan taraf ben olacağım.
Çok boktan bir durum.
Böyle böyle kendini kontrol etmeyi öğretiyor hayat.Yaa olmuyor işte aslında nasıl tavır koymam gerektiği belli de insanlık bende kalsin yine
Yıllar sonra, keşke diyecek bir şey kalmasın içimde vicdanım beni uyutmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.