Karalama Defteri

_bigguy_

Altın Üye
Olduğu kadar olmadığı kader

• Beğen
Tepkiler: CaT

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Belli bir yaştan sonra kendini emanet edebileceği bir insana ihtiyaç duyuluyor.
Aşkı, şehveti, ihtirası, heyecanı bol olan değil de, yükünü paylaşırken sana beklenmedik bir şey olursa, arkanı toplayabileceğine inandığın birisi isteniyor.

Halbuki herkesin sonu belli. Yıllar geçecek ya da geçmeyecek ve bu dünyayı terk edeceğiz. Arkamızı kim toplayacak? Geride kalan sevdiklerimizi kim sevmeye devam edip, ihtiyaçlarına merhem olacak?

Peki şart mı arkamızın toplanması? Herkes başının çaresine zaten bakacak da, bugüne sığamayıp, gelecek için kendini heba eden bir emanete kim göz kulak olmaya gönüllü olacak?

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
@Biggie bu kamyoncu uzun yol türkülerini nerden buluyor abi 🚬

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bir şarkı sözü geldi aklıma

Sonra üzüldüm, üzüldüğüme üzüldüm

Hehhh işte tam o kıvamdayım. Kendimi bu hallere ben soktum. Neyse üzülmeye kaldığım yerden devam edip sonra komik videolar izlerken birden bire yine üzülcem ayarlarımla oynayım, bakalım kendime ne kadar direnç göstercem

Nepenthe

24.03.2025
Altın Üye
Mesela seni tanıdığını söyler, ama sen seni tanıyan birinin böyle davranmayacağını bilirsin. Ne kadar tuhaf

Alice

Altın Üye
Belli bir yaştan sonra kendini emanet edebileceği bir insana ihtiyaç duyuluyor.
Aşkı, şehveti, ihtirası, heyecanı bol olan değil de, yükünü paylaşırken sana beklenmedik bir şey olursa, arkanı toplayabileceğine inandığın birisi isteniyor.

Halbuki herkesin sonu belli. Yıllar geçecek ya da geçmeyecek ve bu dünyayı terk edeceğiz. Arkamızı kim toplayacak? Geride kalan sevdiklerimizi kim sevmeye devam edip, ihtiyaçlarına merhem olacak?

Peki şart mı arkamızın toplanması? Herkes başının çaresine zaten bakacak da, bugüne sığamayıp, gelecek için kendini heba eden bir emanete kim göz kulak olmaya gönüllü olacak?
İnsana insan gerek bal kaymağım

Alice

Altın Üye
Ben niye böyle oldum 🚬 memnun değilim ama kötü bişey de yok saçlarımı kestim neyse o da kötü olmadı (güzel keserim ')) emin olmasam ona da kalkışmazdım). Herşey normal giderken bişeyler eksik ve yanlış gibi iç huzursuzluklarım beliriyor. Tanrım yaşlanıyor muyum? Yaşlılar böyle mi hissediyor

Börteçine

Gümüş Üye
Her forumda en az 40-50 bin mesajla var olmak ama dünyanın en yoğun insanı gibi takılmak. Bu ucuz hesaplar neçedir menim aybalam. Al bak Ezeri darafına gaydı menim lisan. Bi insanın eski mesajlarıyla yeni mesajları arasındaki tek fark kibir diyebilirim. Eski mesajlarda daha bir saf gevezelik varken, forumları çözdükçe, mesaj sayısı çoğaldıkça kibir artıyor, konuşmaları değişiyor insanın. Eğlenceli bir değişim sürecine şahit oldum. Seyri güzeldi.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bu sefer fena çakıldım... Dibin dibindeyim

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Her forumda en az 40-50 bin mesajla var olmak ama dünyanın en yoğun insanı gibi takılmak. Bu ucuz hesaplar neçedir menim aybalam. Al bak Ezeri darafına gaydı menim lisan. Bi insanın eski mesajlarıyla yeni mesajları arasındaki tek fark kibir diyebilirim. Eski mesajlarda daha bir saf gevezelik varken, forumları çözdükçe, mesaj sayısı çoğaldıkça kibir artıyor, konuşmaları değişiyor insanın. Eğlenceli bir değişim sürecine şahit oldum. Seyri güzeldi.
Ondan değildir... Hayatı değişmiştir belki yoğunlaşmış ya da bi ufaktan depresyona hazırlanıyordur

İnsanlar sabit kalamıyor kurt

Alice

Altın Üye
Her şey o kadar da güzel gidemezdi zaten. Çekirge zıplarken kendi ayağına takıldı overthink manyağı oldum

_bigguy_

Altın Üye
Ölmeyecek gibi yaşama

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Sivilcenin sırası mı şimdi?

:ağ6dagü5nü:

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Kalpten kalbe olan yol yeri geldiğinde o kadar farklı şekiller alıyor ki, güzelliğine de zamanlamasına da hayran kalıyorsun.
Uzun zamandır bu kadar acı bir hikayeye bu kadar güzel bakan insanlara denk gelmemiştim. O hissiyatın güzelliğni yine hatırladım. Bir yandan da acaba kliniğe mi dönsem diye düşündürmeye başladı. Belki o zaman daha fazla insana faydam olur.

Nepenthe

24.03.2025
Altın Üye
15 gündür kullanmama rağmen hiçbir şey değişmedi, sanırım elektroniğe geçicez.

Piraye

Bronz Üye
Başı sonu ve tüm süreçleri hayırlı olsun lütfen Allahım

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Bir insanın nezaketsiz olmaya çabalamasından daha kötü olan tek şey karşısındakini kıracağını bile bile bunu yapmaya çabalaması. Umursamaz olması.
Keşke insanlar kendilerine ömürlerini adayan insanları çantada keklik olarak görme cüretini bulmasalar. Sonunda yaşayacakları yalnızlığı davranışlarıyla garantilediklerinin bilincinde olsalar ve sorumluluğunu alsalar.

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Oyuçbuçocu hayatımı zehir etti

Üst Alt